![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
20. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Gratinované řízečky: Maso nakrájíme na malé plátky, které osmahneme na oleji a vložíme do pekáčku nebo zapékací misky. Z másla, mouky, smetany a mléka připravíme bešamel, do něj vmícháme polovinu nastrouhaného sýra a žlou ... …více»
|
![]() |
20. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Řízek ala Veronna: Z masa nakrájíme řízky, naklepeme a osolíme. Játra spaříme, spolu s uzeným masem jemně nasekáme, smícháme se sýrem, žloutkem, solí a paprikou. Směsí potíráme řízky a máčíme v těstíčku, do něhož jsme p ... …více»
|
![]() |
20. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Řízky v majonéze: Vše řádně promícháme a vyšleháme až vznikne nálevový lák. Řízky naklepeme z obou stran, osolíme a opepříme a pak zalijeme lákem. Takto necháme řízky v lednici 3 - 5 dnu zaležet. Nakonec pečeme na olej ... …více»
|
![]() |
20. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové plátky v maracujové omáčce: Petrželovou nať umixujete společně s dvěma lžicemi oleje, slepičím bujonem, půlkou cibule a šťávou z citronu. V této směsi marinujte maso dvě hodiny před vařením. Omáčku si připravíte na středním ohni ... …více»
|
![]() |
20. 11. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Plněný baklažán: Oloupaný lilek rozřežeme po délce na polovičky, dužinu opatrně vyjmeme lžící a osolíme. Dužinu jemně nasekáme, promícháme s umletým vepřovým, namočenou houskou, vejcem, solí, pepřem a cibulkou osmahnu ... …více»
|
![]() |
20. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Plněný celer: Pečlivě umyté celery oloupeme a v slané vodě do poloměkka uvaříme. Vychladnuté vydlabeme a naplníme směsí, připravenou z udušeného na cibulce a poté umletého vepřového masa, vejce, soli, pepře a strou ... …více»
|
![]() |
20. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kotlety v bramborovém těstě: Vepřové maso očistíme a nakrájíme na plátky.Zlehka je naklepeme a nařízneme.Osolíme,opepříme.Brambory oloupeme,nastrouháme najemno a přebytečnou vodu slijeme,přidáme mouku,vejce,majoránku,ochutíme sol ... …více»
|
![]() |
20. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Česnekový bok: Směs: 15 stroužku česneku, trožku soli, pepř, karí, sl. paprika, grilovací koření, čili nebo feferonka, vorčestr.
Uvařený bok v této směsi dokonale obalit a pořádně ho rukama oplácat. Zabalit do al ... …více»
|
![]() |
20. 11. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřový závin : Kotlety rozřízneme na velký plát, který naklepeme, osolíme, posypeme jemně nakrájenou cibulí a potřeme masovou směsí. (Mleté maso vymícháme s vínem, solí, kmínem, pepřem a česnekem). Středem položíme ... …více»
|
![]() |
20. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Roláda se šunkou a vejci : Maso naklepeme a osolíme, ostrým nožem do něj uděláme kapsu a tu naplníme šunkou a vaječnou nádivkou (připravíme ji tak, že na kousku másla umícháme vejce a přidáme pokrájené okurky a hrášek).
Kapsu ... …více»
|