MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 17.05. 2024
Dnes má svátek Aneta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dušené kořeněné vepřové maso

fotka Dušené kořeněné vepřové maso
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Dušené kořeněné vepřové maso :

1 velká nasekaná cibule  | 2 nasekané stroužky česneku  | 1/2 lžičky soli  | 1/2 lžičky mletého kmínu  | 1/4 lžičky mletého černého pepře  | 1,5 kg libového vepřového masa bez kosti  | 1 l vody  | 125 g jemně nasekaných dýňových semen  | 1 lžíce citronové šťávy

Postup přípravy receptu Dušené kořeněné vepřové maso :

Vepřové maso nakrájíme na 5 cm kostky a vložíme do kastrolu. Přidáme ostatní suroviny, kromě dýňových semen a citronové šťávy. Na mírném ohni vaříme pod pokličkou asi 2 hodiny. Po přidání semen dýně necháme asi 5 minut vydusit, aby směs trochu zhoustla. Nakonec podle chuti okořeníme, přisolíme a vmícháme citronovou šťávu. Pokrm ihned podáváme s vařenou rýží.


Fotky receptu Dušené kořeněné vepřové maso :

Dušené kořeněné vepřové maso
Fotky vložil: Vikitorie 
Hodnocení receptu Dušené kořeněné vepřové maso
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !