Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Kdy slavíme Den otců v roce 2025?Kdy slavíme Den otců v roce 2025? Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 04.06. 2025
Dnes má svátek Dalibor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vynikající masíčko na hříbkách

fotka Vynikající masíčko na hříbkách
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Vynikající masíčko na hříbkách:

3/4 kg vepřové pečeně nebo kýty  | 1 větší cibule  | dle potřeby: olej  | dle chuti: sušené hříbky  | 1 kostka hřibového bujónu  | dle chuti: mletá sladká paprika, rozmarýn, kmín a sůl  | dle potřeby: škrob nebo mouka na zahuštění

Postup přípravy receptu Vynikající masíčko na hříbkách:

Na oleji opečeme nadrobno nasekanou cibulku. Přidáme očištěné a naklepané plátky masa a orestujeme z obou stran. Okořeníme paprikou, kmínem, rozmarýnem, solí a podlijeme vodou. Přidáme kostku bujónu a asi hrst hříbků. (Pokud máte v mražáku hříbky podušené, klidně je můžete použít.) Dusíme asi hodinu. 15 minut před koncem zahustíme škrobem a necháme ještě zvolna dusit. Tento pokrm lze připravit i z hovězího masa, jen je třeba maso dusit déle, až dvě hodiny. Bude se vám rozplývat na jazyku.


Fotky receptu Vynikající masíčko na hříbkách:

Vynikající masíčko na hříbkách
Vynikající masíčko na hříbkách
Vynikající masíčko na hříbkách
Fotky vložil: Nandiči 
Hodnocení receptu Vynikající masíčko na hříbkách
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj Přidat na Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !