Květina Vánoc - Vánoční hvězda | Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Vánočka - nejoblíbenější recepty |
8. 08. 2008 Vnitřnosti
Příprava receptu Syrová játra - kibda nayya: Toto jídlo se jí syrové jako předkrm. Proto je velice důležité zajistit, aby játra - kuřecí, telecí nebo jehněčí - byla čerstvá. Játra omyjeme a nakrájíme na velmi malé kostičky. Nasekáme cibuli, smíc ... …více»
|
7. 08. 2008 Vnitřnosti
Příprava receptu Klokaní medailonky s artyčoky: Maso ochutíme a orestujeme na másle. Artyčoky a rajčata podusíme na másle do měkka (neprovařujeme). Ochutíme a přidáme plátky husích jater. Podáváme tak, že do středu talíře vložíme v řadě artyčoky a ... …více»
|
7. 08. 2008 Vnitřnosti
Příprava receptu Zadělávané drůbeží žaludky: Žaludky dáme do vařící osolené vody vařit společně se zeleninou, přidáme také stroužek česneku kousek cibule a asi 4 kuličy pepře. Žaludky uvaříme do měkka. Než se uvaří uděláme si cibulovou jíšku tak ... …více»
|
7. 08. 2008 Vnitřnosti
Příprava receptu Dršťky s vínem: Očištěné dršťky namočíme do studené vody na 8 hodin a vodu několikrát vyměníme. Dršťky vyjmeme, zalijeme novou vodou a zahřejeme do varu, kdy oheň snížíme
a vaříme do změknutí. Osolíme a vaříme dalš ... …více»
|
6. 08. 2008 Vnitřnosti
Příprava receptu Blesková jatýrka se zázvorem: Játra omyjte, odblaňte a nakráj. na kousky. Osmahněte na oleji, podlijte vínem a duste do poloměkka. Přidejte nak. papriku, cibuli nebo pórek, zázvor a ještě chvíli duste. V troše vody rozmíchejte sol ... …více»
|
6. 08. 2008 Vnitřnosti
Příprava receptu Balkánská játra: Játru odblaníme a nakrájíme na hranolky. Rajčata spaříme vařící vodou, oloupáme a nakrájíme na kostky. Očistěné papriky nakrájíme na nudličky a cibuli na kolečka. Na větší pánvi orestujeme nakrájenou ... …více»
|
6. 08. 2008 Vnitřnosti
Příprava receptu Pikantní kuřecí játra: Játra překrájíme na menší kousky, opepříme a prudce opražíme na oleji, přidáme zeleninové lečo, ochutíme vegetou a hořčicí a krátce dosmažíme. Lze podávat na topince. ... ... …více»
|
5. 08. 2008 Vnitřnosti
Příprava receptu Vepřový jazyk po pekingsku: Jazyk uvaříme v nálevu připraveném z 1 dl sojové omáčky, 1-2 cibulí, badyánu, pepře, cukru, vývaru a dezertního vína. Nálev mírně zahustíme máčeným škrobem, dochutíme utřeným česnekem a chilli kořením ... …více»
|
5. 08. 2008 Vnitřnosti
Příprava receptu Pekingská svíčková: Vepřové ledvinky rozřízneme po ploše na dva řezy - močovody řádně vykrojíme. Ledvinky hřebínkovitě rozkrájíme (asi 6 kousků z jedné půlky). Vypereme a zblanžírujeme (povaříme tak, aby ledvinky neztvrd ... …více»
|
4. 08. 2008 Vnitřnosti
Příprava receptu Vepřová játra ve vinné omáčce : Játra nakrájíme na nudličky a v sáčku naklepeme tak, aby se nerozdrtila. Opepříme a obalíme v hladké mouce. Zprudka opečeme na oleji a másle po obou stranách tak, aby nebyla úplně hotová a dáme strano ... …více»
|
Soutěž o pánské froté župany od Frotery.cz. |
Soutěž o adventní kalendář s kosmetikou SynCare. |
Soutěž o knižní novinku Překonejme návyky, které nám brání v růstu. |
Soutěž o adventní kalendář Ovocňáku plný vitamínů. |
Soutěž o letenku do Větrného tunelu od Adrop.cz. |
Soutěž o vstupenky na mystický muzikál Tajemství do Divadla Kalich. |
Vyhrajte týdenní balíček KetoMix a užijte si Vánoce podle vlastních pravidel! |