Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 10.11. 2024
Dnes má svátek Evžen
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Syrová játra - kibda nayya

Syrová játra - kibda nayya
8. 08. 2008 Vnitřnosti +_________
Příprava receptu Syrová játra - kibda nayya: Toto jídlo se jí syrové jako předkrm. Proto je velice důležité zajistit, aby játra - kuřecí, telecí nebo jehněčí - byla čerstvá. Játra omyjeme a nakrájíme na velmi malé kostičky. Nasekáme cibuli, smíc ... …více»

Klokaní medailonky s artyčoky

Klokaní medailonky s artyčoky
7. 08. 2008 Vnitřnosti ++________
Příprava receptu Klokaní medailonky s artyčoky: Maso ochutíme a orestujeme na másle. Artyčoky a rajčata podusíme na másle do měkka (neprovařujeme). Ochutíme a přidáme plátky husích jater. Podáváme tak, že do středu talíře vložíme v řadě artyčoky a ... …více»

Zadělávané drůbeží žaludky

Zadělávané drůbeží žaludky
7. 08. 2008 Vnitřnosti +_________
Příprava receptu Zadělávané drůbeží žaludky: Žaludky dáme do vařící osolené vody vařit společně se zeleninou, přidáme také stroužek česneku kousek cibule a asi 4 kuličy pepře. Žaludky uvaříme do měkka. Než se uvaří uděláme si cibulovou jíšku tak ... …více»

Dršťky s vínem

Dršťky s vínem
7. 08. 2008 Vnitřnosti +_________
Příprava receptu Dršťky s vínem: Očištěné dršťky namočíme do studené vody na 8 hodin a vodu několikrát vyměníme. Dršťky vyjmeme, zalijeme novou vodou a zahřejeme do varu, kdy oheň snížíme a vaříme do změknutí. Osolíme a vaříme dalš ... …více»

Blesková jatýrka se zázvorem

Blesková jatýrka se zázvorem
6. 08. 2008 Vnitřnosti ++++______
Příprava receptu Blesková jatýrka se zázvorem: Játra omyjte, odblaňte a nakráj. na kousky. Osmahněte na oleji, podlijte vínem a duste do poloměkka. Přidejte nak. papriku, cibuli nebo pórek, zázvor a ještě chvíli duste. V troše vody rozmíchejte sol ... …více»
 

Balkánská játra

Balkánská játra
6. 08. 2008 Vnitřnosti ++________
Příprava receptu Balkánská játra: Játru odblaníme a nakrájíme na hranolky. Rajčata spaříme vařící vodou, oloupáme a nakrájíme na kostky. Očistěné papriky nakrájíme na nudličky a cibuli na kolečka. Na větší pánvi orestujeme nakrájenou ... …více»

Pikantní kuřecí játra

Pikantní kuřecí játra
6. 08. 2008 Vnitřnosti +++_______
Příprava receptu Pikantní kuřecí játra: Játra překrájíme na menší kousky, opepříme a prudce opražíme na oleji, přidáme zeleninové lečo, ochutíme vegetou a hořčicí a krátce dosmažíme. Lze podávat na topince. ... ... …více»

Vepřový jazyk po pekingsku

Vepřový jazyk po pekingsku
5. 08. 2008 Vnitřnosti +++_______
Příprava receptu Vepřový jazyk po pekingsku: Jazyk uvaříme v nálevu připraveném z 1 dl sojové omáčky, 1-2 cibulí, badyánu, pepře, cukru, vývaru a dezertního vína. Nálev mírně zahustíme máčeným škrobem, dochutíme utřeným česnekem a chilli kořením ... …více»

Pekingská svíčková

Pekingská svíčková
5. 08. 2008 Vnitřnosti ++++++-___
Příprava receptu Pekingská svíčková: Vepřové ledvinky rozřízneme po ploše na dva řezy - močovody řádně vykrojíme. Ledvinky hřebínkovitě rozkrájíme (asi 6 kousků z jedné půlky). Vypereme a zblanžírujeme (povaříme tak, aby ledvinky neztvrd ... …více»

Vepřová játra ve vinné omáčce

Vepřová játra ve vinné omáčce
4. 08. 2008 Vnitřnosti +++++_____
Příprava receptu Vepřová játra ve vinné omáčce : Játra nakrájíme na nudličky a v sáčku naklepeme tak, aby se nerozdrtila. Opepříme a obalíme v hladké mouce. Zprudka opečeme na oleji a másle po obou stranách tak, aby nebyla úplně hotová a dáme strano ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !