![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
4. 08. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Grilovaná kuřecí jatýrka se slaninou : Slaninu nakrájíme na nudličky, pórek na kolečka a jatýrka na plátky. Posypeme je trochou pepře, ale nesolíme. V pánvi na lžičce oleje osmahneme slaninu, po chvíli přidáme pórek a nakonec játra. Smažím ... …více»
|
![]() |
4. 08. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí srdce s fazolkami: Srdíčko nakrájíme na nudličky.
Na oleji osmahneme cibulku nakrájenou na kostičky. Přidáme nudličky hovězího srdce, na půlku překrojené fazolky, okořeníme a smažíme na větším ohni cca 10 minut.
Poté ... …více»
|
![]() |
4. 08. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kadeřavá játra: Mrkev očistíme a nakrájíme na tenké hranolky.
Listy kadeřávků dobře opláchneme, vyřízneme z nich řapíky a nakrájíme je na širší proužky. Potom je spaříme horkou vodou.
Očištěný pórek nakrájíme na k ... …více»
|
![]() |
3. 08. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Smažený sýr proložený paštikou: Polovinu sýrových plátků silně potřeme rozetřenou paštikou, zbylými plátky zakryjeme a prkénkem plátky k sobě trochu přitiskneme. Potom plátky v polovině překrojíme, na povrchu slabě popaprikujeme, ob ... …více»
|
![]() |
3. 08. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Ruzyňská směs: Játra umeleme nebo rozmixujeme, přidáme pohankovou krupici, vejce, utřený česnek, vegetu, osolíme, podle potřeby zahustíme pohankovou moukou a vmícháme nasekanou petrželku. Těsto protřeme přes síto (n ... …více»
|
![]() |
3. 08. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Mozečkový svítek: Mozek spaříme, odblaníme a na cibuli a tuku chvíli podusíme. V míse třeme máslo se žloutky a solí, přidáme prochladlý dušený mozek, žemli namočenou v mléce a vymačkanou, špetku pepře a mouku. Nakonec ... …více»
|
![]() |
30. 07. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Drůbeží játra se žampiony a zeleninou: Játra a žampiony očistíme, nakrájíme na kousky. Cibuli nakrájíme na proužky. Máslo rozehřejeme a na něm cibuli orestujeme dozlatova.
Přidáme játra a žampiony, opepříme a opékáme 5 minut.
Mouku rozš ... …více»
|
![]() |
30. 07. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Smažená drůbeží játra s bylinkami: Játra očistíme, omyjeme a osušíme papírovým ubrouskem. Bylinky opláchneme a část jich rozsekáme. Čistá játra posypeme nasekanými bylinkami.
Vajíčka trochu osolíme a našleháme, postupně do nich zamích ... …více»
|
![]() |
30. 07. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jatýrka na jehle: Játra omyjeme a nakrájíme na kostky, cibuli a žampiony na plátky, slaninu také na kostky. Napichujeme střídavě na jehlu. Vložíme na rozpálenou pánev. Za stálého otáčení opečeme. Přilijeme trochu vody, ... …více»
|
![]() |
29. 07. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Drůbeží játra na víně s toastem: Drůbeží játra nakrájíme na silnější plátky, opečeme je na tuku společně s terči jablek (jablka oloupaná, zbavená jádřinců a nakrájená na silnější plátky), vše zalijeme vínem, krátce podusíme a podávám ... …více»
|