![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
29. 07. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Játrové balíčky: Drůbeží játra opláchneme a necháme okapat. Pak je obalíme v grilovacím koření podle chuti, česnekové, mexiko gril nebo jiné. Játra necháme odležet, ale není to nutné.
Potom si nachystáme česnekový bo ... …více»
|
![]() |
29. 07. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Šašliky z drůbežích jater: Játra opláchnout, osušit, větší kousky překrojit napůl. Mandle spařit, oloupat a nasekat najemno. Cibuli očistit a nakrájet na kolečka, slaninu nakrájet na plátky. Očistit žampiony, a napichovat na š ... …více»
|
![]() |
29. 07. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová játra a la castellana: Posekat cibuli, chilli papričku a česnek na velice jemno. Osmažit na chvíli na oleji. Přidat játra nakrájená na proužky a smažit je po 10min. Přidat papriku, nakrájenou krev, pastu, bobkové listy a oc ... …více»
|
![]() |
29. 07. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Obalovaný vepřový mozeček: Mozečky odblaníme, osolíme a obalujeme v trojobalu a zvolna smažíme.
Zkušenost : obalujeme menší kousky.
Příloha: různé úpravy brambor, kaše, bramborový salát
... ... …více»
|
![]() |
29. 07. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová jatýrka s tokajským vínem: Cibuli, česnek a rajčata nakrájíme na drobné kostičky, orestujeme na oleji a zalijeme červeným vínem. Přidáme chilli omáčku, mletou papriku, osolíme, opepříme a necháme povařit. Očištěná a odblaněná j ... …více»
|
![]() |
29. 07. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Omeleta s ledvinkami: Vepřové ledvinky odblaníme a vyřízneme močovod. Nakrájíme je, ve vroucí vodě spaříme a propláchneme studenou vodou. Na sádle se škvarky orestujeme drobně nakrájenou cibulku dozlatova, přidáme ledvinky ... …více»
|
![]() |
29. 07. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuřecí játra po znojemsku: Na oleji zprudka opečeme játra (pokrájená na větší kousky), vyjmeme a do výpeku vložíme nadrobno nakrájenou cibuli, smažíme do zlatova, přidáme hořčici, nakrájené okurky, asi tak třikrát zamícháme, p ... …více»
|
![]() |
29. 07. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Těstoviny s kuřecími játry a zeleninou: Kuřecí játra odblaníme a nakrájíme na stejně velké kousky. Vložíme je na rozehřátý olej, za stálého míchání je opečeme, podlijeme třemi lžícemi vody a na malém plameni dusíme 10 minut. Těstoviny uvaří ... …více»
|
![]() |
28. 07. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuřecí játra v bramborákovém obalu: Bramborákovou směs vysypeme do misky a přidáme ingredience podle návodu. Podle chuti přidáme majoránku, česnek a důkladně promícháme.
Očištěná játra osušíme v utěrce, aby na nich lépe směs držela.
... …více»
|
![]() |
28. 07. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jazyk s houbovou omáčkou: Jazyk vložíme do vody, osolíme, přidáme koření a vaříme asi 2 hodiny. Pak přidáme kořenovou zeleninu a zvolna vaříme. Po uvaření jazyk vyjmeme, ve studené vodě oloupeme a nakrájíme na plátky. Omáčku p ... …více»
|