Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 21.09. 2024
Dnes má svátek Matouš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pečená husí játra na maďarský způsob

Pečená husí játra na maďarský způsob
25. 03. 2008 Vnitřnosti +_________
Příprava receptu Pečená husí játra na maďarský způsob: Před přípravou pokrmu namočit husí játra na půl hodiny do mléka. Po vyjmutí nechat okapat, osušit čistým ubrouskem a osolit. V hrnci rozpustit sádlo, vložit játra a orestovat jen několik minut, než zí ... …více»

Játra na koření

Játra na koření
23. 03. 2008 Vnitřnosti +_________
Příprava receptu Játra na koření: Cibuli nakrájíme nadrobno, česnek prolisujeme. Přidáme koření a šťávu i dužinu z citronu. Pořádně promícháme a vložíme do směsi na kousky nakrájená játra. Necháme 30 minut odležet. Na rozpáleném oleji ... …více»

Husí játra na víně

Husí játra na víně
23. 03. 2008 Vnitřnosti +-________
Příprava receptu Husí játra na víně: Očištěná husí nebo kachní játra pečlivě opláchneme, necháme okapat a nakrájíme na silnější plátky. Jablka oloupeme, vykrojíme jádřince a nakrájíme je na silnější terče nebo osminky. Připravené plátky ... …více»

Smetanové frikasé ze selátka

Smetanové frikasé ze selátka
21. 03. 2008 Vnitřnosti +++++-____
Příprava receptu Smetanové frikasé ze selátka: K drobům ze selátka patří: nožičky, ocásek, plíce, játra, srdce. Nožičky a vnitřnosti dobře omýt a nechat okapat. Drobně nakrájenou cibulku nechat na oleji zesklovatět. Zalít trochou vody a dusit, než ... …více»

Zadělávané husí nebo kuřecí drůbky

Zadělávané husí nebo kuřecí drůbky
21. 03. 2008 Vnitřnosti +_________
Příprava receptu Zadělávané husí nebo kuřecí drůbky: Drůbky očistíme, omyjeme a uvaříme v osolené vodě doměkka. Pak k nim přidáme cibuli a zeleninu nakrájenou na kolečka. Z másla a mouky si uděláme světlou jíšku, kterou zalijeme vývarem, přilijeme ... ... …více»
 

Jaternicový prejt

Jaternicový prejt
21. 03. 2008 Vnitřnosti +++++_____
Příprava receptu Jaternicový prejt: Hlavu a bůček uvaříme v osolené vodě tak, aby maso zůstalo tužší, a spolu se zvlášť uvařenými plícemi je umeleme v masovém strojku. Do mísy dáme ve vývaru namočené vymačkané žemle, přidáme jemně umlet ... …více»

Játrové toasty

Játrové toasty
20. 03. 2008 Vnitřnosti +++++-____
Příprava receptu Játrové toasty: Omytá a ošištěná kuřecí játra orestujeme pár minut na pánvi na polovině másla a nakonec je zastříkneme šťávou z poloviny citronu, osolíme, sejmeme z ohně a necháme vychladnout. Mezitím opečene krajíčk ... …více»

Dršťky s uzeným masem

Dršťky s uzeným masem
18. 03. 2008 Vnitřnosti ++++-_____
Příprava receptu Dršťky s uzeným masem: Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, kterou zředíme vývarem a povaříme v hustší omáčku, do které přidáme zázvor, utřený česnek a majoránku. Podle chuti omáčku osolíme a opepříme. Do omáčky vložím ... …více»

Telecí játra s jablky

Telecí játra s jablky
17. 03. 2008 Vnitřnosti ++++-_____
Příprava receptu Telecí játra s jablky: Jablka oloupeme, rozčtvrtíme, vyjmeme jádřince a nakrájíme na dílky. Dílky pokapeme citronovou šťávou, aby nezhnědly. Plátky jater obalíme v mouce a mouku lehce setřeseme. Obalená játra vložíme do pán ... …více»

Vepřová játra s houbami

Vepřová játra s houbami
17. 03. 2008 Vnitřnosti +++-______
Příprava receptu Vepřová játra s houbami: Omytá a odblaněná játra osušíme, pokrájíme na silnější plátky a opepříme. Slaninu také pokrájíme, opečeme, vyndáme z pánve a uložíme do tepla, nebo do vyhřáté trouby. Ve výpeku upečeme játra z obou st ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !