![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
16. 03. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Játra se slaninou na tymiánu: Brambory uvaříme, rozpůlíme a opečeme na oleji. Játra po obou stranách okořeníme pepřem a paprikou a na másle opečeme. Vyndáme a uložíme na teplé místo. Na pánev přidáme olej a dozlatova opečeme cibul ... …více»
|
![]() |
16. 03. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Smažená kuřecí játra: Járta opepříme, dáme na olej a dusíme pod pokličkou. Meztím si cibuli nakrájíme na kolečka. Když jsou z jedné strany opečené, dáme navrh cibuli a dosmažíme. Solíme až na talíři. Příloha: brambory, chl ... …více»
|
![]() |
15. 03. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Telecí játra v červeném oleji: Telecí játra rozdělíme na 4 díly a na rozpáleném oleji prudce opečeme do hotova. Z cibule, kapie, okurek a žampionů si připravíme jemně dušenou směs, kterou spojíme ostrým kečupem. Celou tuto směs při ... …více»
|
![]() |
15. 03. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové ledvinky Čavisov: Očištěné ledvinky rozpůlíme a jemně nařežeme na ježka. Ledvinky zblanžírujeme, lehce osušíme a vložíme do rozpáleného oleje. Přidáme na jemno nakrájenou cibuli, hořčici, pepř a sůl. Klademe na talíř d ... …více»
|
![]() |
15. 03. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuřecí játra na olivách a víně: Cibuli zpěníme na oleji, přidáme játra pokrájená na nudličky (můžeme nechat i celá), opepříme a dusíme. Když jsou téměř hotová, přidáme pokrájené olivy. Víno smícháme se sojovou omáčkou, přidáme solam ... …více»
|
![]() |
14. 03. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hnízdečka z bramborové kaše: Z uvařených brambor připravíme kaši, vmícháme celé vejce a strouhaný sýr. Bramborovou směsí naplníme cukrářský sáček a vytvoříme kulatá hnízda na plech s papírem na pečení. Očištěné a nadrobno nakráje ... …více»
|
![]() |
14. 03. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová játra Káledža sur: Játra nakrájíme na tenké plátky, naklepepme a opepříme. Na oleji osmažíme jednu cibuli nakrájenou na kolečka, česnek utřený se solí, a pak vložíme játra, která po obou stranách zprudka opečeme.
Přid ... …více»
|
![]() |
13. 03. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Nadívaná křepelka na hnízdě z husích jater: Toastový chléb nakrájíme na kostky, přidáme nasekanou šunku, špek nakrájený nadrobno a petrželku kudrnku. Osolíme, opepříme a ochutíme muškátovým oříškem a vegetou, zjemníme smetanou a žloutky. Z bílk ... …více»
|
![]() |
13. 03. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Závin se zelím, vepřovým masem a játry: Játra na oleji rychle orestujeme. V kastrolu na sádle orestujeme nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme kostky vepřového masa a osmahneme ho. Osolíme, opepříme, podlijeme vodou a dusíme. Asi po 30 minutá ... …více»
|
![]() |
13. 03. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králičí játra v leču: Játra nakrájíme na malé kousky, smícháme s kořením, solamylem, vejcem. Na části oleje opékáme, aby se oddělovaly od sebe. Přidáme drobně nakrájenou cibuli, lečo, feferonku, krájené okurky, kečup, na p ... …více»
|