Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zámecká dušená zvěřina s bůčkem na víně

Zámecká dušená zvěřina s bůčkem na víně
18. 03. 2011 Zvěřina +++++_____
Zvěřinu nakrájíme na plátky, osolíme a opepříme, obalíme v mouce a spolu s na plátky nakrájeným bůčkem, nakrájenou cibulí a trochou nastrouhaného černého chleba vrstvovitě naplníme do hrnce. Přilijeme ... …více»

Rychlý bažant na smetaně

Rychlý bažant na smetaně
16. 03. 2011 Zvěřina +++++-____
Bažanta nakrájíme na porce a osolíme. V tlakovém hrnci rozpustíme mast spolu s uzenou slaninou, nakrájenou na kostičky a bažanta na ní opečeme. Přidáme očištěnou a na kolečka nakrájenou cibuli, mrkev, ... …více»

Smažená bažantí prsa ve vinném těstíčku

Smažená bažantí prsa ve vinném těstíčku
2. 03. 2011 Zvěřina ++++++-___
Prsa z mladých bažantů vykostíme, naklepeme, namočíme do osoleného mléka. Necháme několik hodin odpočívat na chladném místě. Pak je z mléka vybereme a osušíme ubrouskem. Žloutky s vínem, olejem a smet ... …více»

Kančí kýta na víně se slaninou

Kančí kýta na víně se slaninou
26. 02. 2011 Zvěřina ++++++____
Kýtu osolíme a okořeníme. Poklademe slaninou a na kolečka nakrájenou cibulí. Podlijeme vodou a vínem. Upečeme doměkka. ... ... …více»

Divočák na šípkové omáčce

Divočák na šípkové omáčce
18. 01. 2011 Zvěřina +++++-____
Před úpravou maso naložíme. Mořidlo připravíme svařením 1 dílu octa, 4 dílů vody, špetky soli, bobkových listů, nového koření, černého pepře a jalovce. Dál přidáme nahrubo nastrouhanou mrkev, petržel, ... …více»
 

Daňčí guláš se švestkami v perníkové omáčce podle Stezek dědictví

Daňčí guláš se švestkami v perníkové omáčce podle Stezek dědictví
16. 12. 2010 Zvěřina +++++_____
Sušené švestky namočíme do jablečné šťávy a přidáme skořici. Maso opečeme na oleji, osolíme, opepříme, zeleninu nakrájíme na kostičky a přidáme k masu, opečeme. Přidáme vařená rajčata, bobkový list a ... …více»

Bažant s mandlovou nádivkou

Bažant s mandlovou nádivkou
4. 12. 2010 Zvěřina +++++-____
Bažanta omyjeme, osolíme a okořeníme. Plníme nádivkou, kterou připravíme v misce. Smícháme pokrájené rohlíky na kostičky, rozmíchaná vejce, a pokrájená jatýrka a směs zalijeme rozpuštěným máslem. Do n ... …více»

Srnčí maso po americku

Srnčí maso po americku
2. 12. 2010 Zvěřina +++++-____
Prolisovaný česnek smícháme se solí a lžíci oleje. Maso opláchneme, pečlivě odblaníme a nakrájíme na malé nudličky. Dáme je do mísy a přimícháme česnekovou pastu. Promícháme a necháme 1-2 hodiny v ch ... …více»

Kančí gulášek s houbami

Kančí gulášek s houbami
10. 11. 2010 Zvěřina ++++______
cibulku nakrájíme na drobno a smažíme na oleji do hněda. Potom nakrájené maso přihodíme k cibuli a necháme maso zatáhnout. Až je maso zatažené, zasypeme hladkou moukou a červenou paprikou, chvilku res ... …více»

Zajíc se zakysanou smetanou

Zajíc se zakysanou smetanou
25. 09. 2010 Zvěřina ++++-_____
Maso protáhneme hustě slaninou, osolíme a dáme s nakrájenou cibulí, kořenovou zeleninou a kořením péct. Zaléváme vodou podle potřeby, aby se nám nepřipekl. Když je maso měkké, poprášíme ho moukou a ne ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !