Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu |
Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 |
Vánočka - nejoblíbenější recepty |
Květina Vánoc - Vánoční hvězda |
![]() |
13. 11. 2009 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Dušená jelení pečeň: Očištěnou pečeň nakrájíme na plátky. Na rozpuštěném másle zpěníme nasekanou cibuli, přidáme pečeň, poprášíme moukou a osmahneme. Podlijeme vývarem, opepříme a udusíme doměkka. Přimícháme dle chuti oce ... …více»
|
![]() |
13. 11. 2009 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Jelení karbanátky: Maso omyjeme a jemně pomeleme spolu se slaninou a cibulkou. Přidáme sůl, vejce, tymian, prolisovaný česnek, pepř, majorán, vývar a všechno dobře promícháme. Vyformujeme karbanátky, které z obou stran ... …více»
|
![]() |
13. 11. 2009 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Srnčí rizoto: Maso nakrájíme na kostky. Cibuli zpěníme na sádle, přidáme maso, osmahneme, podlijeme vodou a dusíme. K poloměkkému masu přidáme protlak, lečo a dovaříme. Rýži uvaříme ve slané vodě, kterou scedíme a ... …více»
|
![]() |
13. 11. 2009 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Srnčí filé na červeném víně: Tenké řízky naklepeme, prošpikujeme slaninou, osolíme, opepříme a poprášíme moukou. Prudce osmahneme z obou stran na sádle, pak je podlijeme a udusíme doměkka. Maso střídavě podléváme vodou a vínem.
... …více»
|
![]() |
13. 11. 2009 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Srnčí řezy se šunkou: Maso nakrájíme na řízky, prošpikujeme slaninou, osolíme, potřeme olejem a necháme 2 hodiny na chladném místě. Potom přeložíme plátky šunky, přichytíme párátkem a pečeme na roštu.
Podáváme s opekanými ... …více»
|
![]() |
13. 11. 2009 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Srnčí frankfurtská pečínka: Odležené maso očistíme od blan, omyjeme a osušíme. Prošpikujeme nakrájenou slaninou a nakrájenými párky. Osolíme, potřeme olejem a dáme na olejem vymazaný plech. Pomalu pečeme a během pečení podléváme ... …více»
|
![]() |
13. 11. 2009 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Srnčí překládaná pečínka: Maso umyjeme, nakrájíme na řízky, naklepáme, osolíme a opepříme. Kořenovou zeleninu nastrouháme, cibuli nakrájíme na kolečka a slaninu na tenké plátky. Větší pánev potřeme máslem a vložíme do ní část ... …více»
|
![]() |
13. 11. 2009 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Srnčí stehno s česnekem: Maso odblaníme, prošpikujeme česnekem, slaninou, osolíme, potřeme rozpuštěným máslem, dáme na plech a pomalu pečeme. Během pečení podléváme vodou nebo vývarem. Upečené maso pokrájíme, uložíme na misu, ... …více»
|
![]() |
13. 11. 2009 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Pečené srnčí stehno: Omyté a očištěné maso prošpikujeme slaninou, osolíme, potřeme olejem a dáme na hodinu do chladu. Potom maso opečeme na sádle, posypeme kmínem, pokapeme olejem a dáme péct do trouby. Během pečení podlé ... …více»
|
![]() |
9. 11. 2009 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Dančí guláš na slanině: Maso nakrájíme na kostičky, osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. V kastrolu zpěníme slaninu, na ní necháme zesklovatět cibule, vložíme maso a opečeme ho, aby se zatáhlo. Pak ochutíme divokým ko ... …více»
|
| Vyhrajte doplňky stravy NatureVia na zvýšený cholesterol. |
|
| Soutěž o rodinné vstupenky na Světelné výstavy Story of Lights. |
|
| Soutěž o AKU mixér, šlehač a sekáček SENCOR. |
|
| Soutěž o Zimní ochranný krém SynCare se skvalanem. |
|
| Soutěžte o výběrový mix lahodných rýžových kaší Fit. |
|
| Soutěžte o vouchery a sledujte stovky divadelních představení na Dramox. |
|
| Soutěž o knižní novinky Veselé české Vánoce a Tržiště iluzí. |
|
| Soutěž o balíčky ústní hygieny Glucadent od Naturprodukt. |
|