Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Velký roční horoskop na rok 2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
13. 11. 2009 Zvěřina
Příprava receptu Dušená jelení pečeň: Očištěnou pečeň nakrájíme na plátky. Na rozpuštěném másle zpěníme nasekanou cibuli, přidáme pečeň, poprášíme moukou a osmahneme. Podlijeme vývarem, opepříme a udusíme doměkka. Přimícháme dle chuti oce ... …více»
|
13. 11. 2009 Zvěřina
Příprava receptu Jelení karbanátky: Maso omyjeme a jemně pomeleme spolu se slaninou a cibulkou. Přidáme sůl, vejce, tymian, prolisovaný česnek, pepř, majorán, vývar a všechno dobře promícháme. Vyformujeme karbanátky, které z obou stran ... …více»
|
13. 11. 2009 Zvěřina
Příprava receptu Srnčí rizoto: Maso nakrájíme na kostky. Cibuli zpěníme na sádle, přidáme maso, osmahneme, podlijeme vodou a dusíme. K poloměkkému masu přidáme protlak, lečo a dovaříme. Rýži uvaříme ve slané vodě, kterou scedíme a ... …více»
|
13. 11. 2009 Zvěřina
Příprava receptu Srnčí filé na červeném víně: Tenké řízky naklepeme, prošpikujeme slaninou, osolíme, opepříme a poprášíme moukou. Prudce osmahneme z obou stran na sádle, pak je podlijeme a udusíme doměkka. Maso střídavě podléváme vodou a vínem.
... …více»
|
13. 11. 2009 Zvěřina
Příprava receptu Srnčí řezy se šunkou: Maso nakrájíme na řízky, prošpikujeme slaninou, osolíme, potřeme olejem a necháme 2 hodiny na chladném místě. Potom přeložíme plátky šunky, přichytíme párátkem a pečeme na roštu.
Podáváme s opekanými ... …více»
|
13. 11. 2009 Zvěřina
Příprava receptu Srnčí frankfurtská pečínka: Odležené maso očistíme od blan, omyjeme a osušíme. Prošpikujeme nakrájenou slaninou a nakrájenými párky. Osolíme, potřeme olejem a dáme na olejem vymazaný plech. Pomalu pečeme a během pečení podléváme ... …více»
|
13. 11. 2009 Zvěřina
Příprava receptu Srnčí překládaná pečínka: Maso umyjeme, nakrájíme na řízky, naklepáme, osolíme a opepříme. Kořenovou zeleninu nastrouháme, cibuli nakrájíme na kolečka a slaninu na tenké plátky. Větší pánev potřeme máslem a vložíme do ní část ... …více»
|
13. 11. 2009 Zvěřina
Příprava receptu Srnčí stehno s česnekem: Maso odblaníme, prošpikujeme česnekem, slaninou, osolíme, potřeme rozpuštěným máslem, dáme na plech a pomalu pečeme. Během pečení podléváme vodou nebo vývarem. Upečené maso pokrájíme, uložíme na misu, ... …více»
|
13. 11. 2009 Zvěřina
Příprava receptu Pečené srnčí stehno: Omyté a očištěné maso prošpikujeme slaninou, osolíme, potřeme olejem a dáme na hodinu do chladu. Potom maso opečeme na sádle, posypeme kmínem, pokapeme olejem a dáme péct do trouby. Během pečení podlé ... …více»
|
9. 11. 2009 Zvěřina
Příprava receptu Dančí guláš na slanině: Maso nakrájíme na kostičky, osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. V kastrolu zpěníme slaninu, na ní necháme zesklovatět cibule, vložíme maso a opečeme ho, aby se zatáhlo. Pak ochutíme divokým ko ... …více»
|