Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Srnčí ragú s rajčatovým protlakem

Srnčí ragú s rajčatovým protlakem
4. 02. 2010 Zvěřina ++++++-___
Příprava receptu Srnčí ragú s rajčatovým protlakem: Maso omyjeme, osušíme, odblaníme, nakrájíme na kostky. Nadrobno nasekanou cibuli a na kostičky nakrájenou zeleninu opražíme na oleji, přidáme maso, prudce opečeme, poprášíme moukou, ještě krátce opraž ... …více»

Jelení gulášek

Jelení gulášek
1. 01. 2010 Zvěřina ++++++____
Příprava receptu Jelení gulášek: Maso nakrájíme na kostky a osmahneme, dáme so 3/4 l vody do pomalého hrnce. Cibuli také osmahneme a ke konci přidáme papriku, směs přidáme k masu do pomalého hrnce, pak přidáme chilli a sůl. Zapneme n ... …více»

Srnčí řízky s česnekem

Srnčí řízky s česnekem
1. 01. 2010 Zvěřina ++++++____
Příprava receptu Srnčí řízky s česnekem: Srnčí kýtu omyjeme, nakrájíme na dvoucentimetrové plátky a naklepeme je. Osolíme je, opepříme a potřeme utřeným česnekem. Obalíme je nejprve v hladké mouce, potom ve vajíčku a nakonec ve strouhance. Ř ... …více»

Kuchařská pohotovost - Kančí paštika

Kuchařská pohotovost - Kančí paštika
29. 12. 2009 Zvěřina +++++-____
Příprava receptu Kuchařská pohotovost - Kančí paštika: Očištěné maso i slaninu nakrájíme na kostky, smícháme s namletým kořením, zalijeme vínem a koňakem, přidáme špetku cukru, sůl, bobkový list a tymián. Promícháme a necháme v chladu marinovat, nejlépe 2 ... …více»

Kuchařská pohotovost - Kančí guláš na víně

Kuchařská pohotovost - Kančí guláš na víně
29. 12. 2009 Zvěřina ++++++____
Příprava receptu Kuchařská pohotovost - Kančí guláš na víně: Na sádle postupně orestujeme nahrubo nastrouhanou zeleninu, nadrobno nakrájenou cibuli a kostky masa. Poprášíme mletou paprikou, promícháme, přidáme rajský protlak, povidla, a zalijeme vývarem a vínem ... …více»
 

Kuchařská pohotovost - Srnčí hřbet s vinnou omáčkou, odpalovanými noky a bruselskou kapustou

Kuchařská pohotovost - Srnčí hřbet s vinnou omáčkou, odpalovanými noky a bruselskou kapustou
29. 12. 2009 Zvěřina +++++-____
Příprava receptu Kuchařská pohotovost - Srnčí hřbet s vinnou omáčkou, odpalovanými noky a bruselskou kapustou: Srnčí hřbet vykostíme, očištěné maso svážeme do válečku, opepříme, posypeme nadrceným jalovcem, nasekaným tymiánem a dáme nejlépe přes noc zaležet. Zbylé kosti i se šlachami dáme do trouby na 180 stup ... …více»

Kuchařská pohotovost - Kančí panenka s omáčkou cumberland a salátem s liškami

Kuchařská pohotovost - Kančí panenka s omáčkou cumberland a salátem s liškami
29. 12. 2009 Zvěřina +++++_____
Příprava receptu Kuchařská pohotovost - Kančí panenka s omáčkou cumberland a salátem s liškami: Kančí panenky svážeme do válečku, opepříme, zalijeme borovičkou a necháme asi půl hodiny zaležet. Mezitím si připravíme omáčku cumberland a salát s liškami: Na rozehřátém oleji orestujeme nastrouhan ... …více»

Šťavnaté řízky z divočiny

Šťavnaté řízky z divočiny
22. 12. 2009 Zvěřina +++++-____
Příprava receptu Šťavnaté řízky z divočiny: Maso odblaníme, nakrájíme na řízky, zaječí stehna vykostíme a naklepeme. Do misky si dáme olej, sůl a rozmačkaný česnek, zamícháme a potřeme s tím maso, které necháme do druhého dne ... …více»

Bažant na másle

Bažant na másle
18. 11. 2009 Zvěřina +++++-____
Příprava receptu Bažant na másle: Bažantí maso (prsíčka nebo i stehýnka) protáhneme slaninou a dobře osolíme. Dovnitř vložíme dva plátky slaniny a oříšek másla, dáme na rozpuštěné máslo a pečeme do měkka. Je-li třeba, slabě podlijeme. ... …více»

Šašlík z daňka

Šašlík z daňka
16. 11. 2009 Zvěřina +++++-____
Příprava receptu Šašlík z daňka: Maso nakrájíme na malé kostky. Olej vymícháme s citrónovou šťávou, prolisovaným česnekem, se solí a pepřem. Touto směsí zalijeme maso a odložíme na 3 hodiny na chladné místo. Potom střídavě napichujem ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !