Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Velký roční horoskop na rok 2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
22. 09. 2010 Zvěřina
Cibuli jemně nakrájíme. Celer, mrkev a petržel nastrouháme najemno. Maso nakrájíme na kostky.
Na oleji necháme zrůžovět cibulku, vložíme maso a orestujeme. Potom přisypeme nastrouhanou kořenovou zele ... …více»
|
10. 08. 2010 Zvěřina
Bažanta protáhneme anglickou slaninou, naplníme nasekanými žampiony a šunkou, připíchneme špejlemi a dáme na pekáč. Bažanta obložíme zbylou slaninou, cibulí a máslem. Pečeme po obou stranách za stáléh ... …více»
|
26. 07. 2010 Zvěřina
Omytého zajíce odblaníme a prošpikujeme. Necháme odležet a mezitím si připravíme kořenovou zeleninu, kterou jemně nasekáme, nebo vydusíme a poté rozmixujeme, - přidáme veškeré koření, které nakonec vy ... …více»
|
28. 06. 2010 Zvěřina
Rozehřejeme si máslo, do kterého nalijeme červené víno, pomerančovou šťávu a kávu. Vše promícháme, přidáme jalovec, povaříme asi patnáct minut, pak přidáme vývar a marmeládu. Necháme přejít varem a za ... …více»
|
20. 05. 2010 Zvěřina
Nudličky slaniny obalíme ve směsi pepře, mleté skořice a strouhané citronové kůry. Maso prošpikujeme, osolíme a na oleji prudce osmahneme. Přidáme nahrubo nakrájenou cibulku, lehce ji opražíme, podlij ... …více»
|
20. 05. 2010 Zvěřina
Maso odblaníme a prošpikujeme nudličkami slaniny, které jsme namočili do pepře. Zbylou slaninu nakrájíme, s máslem ji vložíme do hrnce a krátce opražíme. Přidáme i maso a prudce opražíme ze všech stra ... …více»
|
7. 05. 2010 Zvěřina
V kastrolu necháme na kostičky nakrájený špek a sádlo částečně rozpustit, přidáme nadrobno nakrájenou cibulku a česnek a osmahneme je. Pak přidáme na kostky pokrájené maso, opečeme ho ze všech stran, ... …více»
|
9. 04. 2010 Zvěřina
Jedlé kaštany si nejdříve namočíme přes noc ve studené vodě. Pak je necháme okapat.
Maso důkladně potřeme solí, rozdrcenými bobulemi jalovce a pepřem. Oloupanou cibuli rozkrájíme nadrobno. Maso vloží ... …více»
|
5. 04. 2010 Zvěřina
Příprava receptu Zaječí kostky na víně s grapefruity: Zaječí kýtu odblaníme, vykostíme a rozkrájíme na kostky. V hlubší pánvi rozehřejeme olej, maso na něm ze všech stran opečeme, následně ho osolíme, opepříme a posypeme mletou paprikou.
Oloupeme cibul ... …více»
|
23. 03. 2010 Zvěřina
Příprava receptu Lahodná paštika ze zvěřiny: Maso nakrájíme na drobné kostky. Cibuli nakrájíme najemno.
Ve vyšší pánvi s poklicí nebo v hrnci rozehřejeme sádlo a cibuli na něm zpěníme. Přidáme maso, které krátce, ale zprudka opečeme. Pak vše p ... …více»
|