Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 31.01. 2025
Dnes má svátek Marika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zajíc dušený po francouzsku

Zajíc dušený po francouzsku
29. 12. 2007 Zvěřina ++++++____
Příprava receptu Zajíc dušený po francouzsku: Zadek nasekáme na kousky a protáhneme slaninou, osolíme a opepříme. Do kastrolu vložíme nakrájenou slaninu, máslo a cibuli, necháme zežloutnout. Na to vložíme porce masa a opečeme. Zaprášíme moukou, z ... …více»

Divoká kachna pečená na zelenině

Divoká kachna pečená na zelenině
29. 12. 2007 Zvěřina ++++______
Příprava receptu Divoká kachna pečená na zelenině: Kachnu protáhneme slaninou, břicho vyplníme nakrájenou cibulí a kořenovou zeleninu, přidáme hřebíčky zabalené do slaniny. Mísu vyložíme plátky kořenové zeleniny a cibule, na to vložíme kachnu a zalije ... …více»

Divoká kachna pečená

Divoká kachna pečená
29. 12. 2007 Zvěřina ++________
Příprava receptu Divoká kachna pečená: Kachnu před přípravou můžeme na 1 hod. vložit do kysaného mléka. Kachnu omyjeme, protáhneme slaninou, osolíme. Do břicha vložíme nakrájenou cibuli na plátky, vnitřnosti a 3 zrnka pepře. Dáme ji na más ... …více»

Zajíc pečený

Zajíc pečený
29. 12. 2007 Zvěřina +-________
Příprava receptu Zajíc pečený: Zadek protáhneme slaninou, osolíme. Na pekáč dáme nakrájenou slaninu, máslo, plátky cibule a necháme zrůžovět. Pak na to vložíme zadek, opečeme jej a dusíme. Podléváme. Maso vyjmeme a šťávu zaprášíme ... …více»

Rychle pečený bažant se žampióny

Rychle pečený bažant se žampióny
28. 12. 2007 Zvěřina ++________
Příprava receptu Rychle pečený bažant se žampióny: Bažanta protáhneme na prsou slaninou i na stehýnkách, osolíme. Do tlakového hrnce vložíme slaninu, přidáme maso a asi 1/8 l vody. Dusíme 1/4 hod. Na pekáči rozpustíme máslo, vložíme na něj slaninu na ... …více»
 

Divoká kachna na víně

Divoká kachna na víně
28. 12. 2007 Zvěřina ++________
Příprava receptu Divoká kachna na víně: Kachnu protáhneme slaninou, osolíme ji a podlijeme bílým vínem. Necháme přes noc odležet. Na druhý den ji vyjmeme, dovnitř vložíme pepř s půlkou cibule pokrájené na plátky. Pečeme ji na másle a plátcí ... …více»

Grilovaný bažant

Grilovaný bažant
28. 12. 2007 Zvěřina ++++++____
Příprava receptu Grilovaný bažant: Bažanta protáhneme slaninou, osolíme. Do břišní dutiny vložíme 40 g másla smíchaného s cibulkou, petrželkou a pažitkou. Přidáme i trochu tymiánu a celý pepř. Zašijeme. Bažanta zabalíme do plátků slani ... …více»

Bažantí rizoto

Bažantí rizoto
28. 12. 2007 Zvěřina +++_______
Příprava receptu Bažantí rizoto: Bažanta naporcujeme a protáhneme slaninou. Osolíme a dáme péci na plátky slaniny a cibule. Přidáme máslo. Dáme péci. Opečené maso obereme s kostí, maso posekáme na kousky a smícháme s vařenou rýží a p ... …více»

Bažant na víně

Bažant na víně
28. 12. 2007 Zvěřina ++++______
Příprava receptu Bažant na víně: Bažanta rozporcujeme a díly protáhneme slaninou. V takovém hrnci rozpustíme máslo a slaninu, přidáme nakrájenou cibuli. Necháme zpěnit. Na to vložíme porce bažanta, přidáme tymián, žampióny a zalijeme ... …více»

Bažant pečený

Bažant pečený
28. 12. 2007 Zvěřina Žádné hodnocení
Příprava receptu Bažant pečený: Očištěného bažanta protáhneme na prsou slaninou. Dovnitř vložíme kousek slaniny a másla. Osolíme. Bažanta pečeme doměkka. ... ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !