Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Velký roční horoskop na rok 2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
29. 12. 2007 Zvěřina
Příprava receptu Zajíc dušený po francouzsku: Zadek nasekáme na kousky a protáhneme slaninou, osolíme a opepříme. Do kastrolu vložíme nakrájenou slaninu, máslo a cibuli, necháme zežloutnout. Na to vložíme porce masa a opečeme. Zaprášíme moukou, z ... …více»
|
29. 12. 2007 Zvěřina
Příprava receptu Divoká kachna pečená na zelenině: Kachnu protáhneme slaninou, břicho vyplníme nakrájenou cibulí a kořenovou zeleninu, přidáme hřebíčky zabalené do slaniny. Mísu vyložíme plátky kořenové zeleniny a cibule, na to vložíme kachnu a zalije ... …více»
|
29. 12. 2007 Zvěřina
Příprava receptu Divoká kachna pečená: Kachnu před přípravou můžeme na 1 hod. vložit do kysaného mléka. Kachnu omyjeme, protáhneme slaninou, osolíme. Do břicha vložíme nakrájenou cibuli na plátky, vnitřnosti a 3 zrnka pepře. Dáme ji na más ... …více»
|
29. 12. 2007 Zvěřina
Příprava receptu Zajíc pečený: Zadek protáhneme slaninou, osolíme. Na pekáč dáme nakrájenou slaninu, máslo, plátky cibule a necháme zrůžovět. Pak na to vložíme zadek, opečeme jej a dusíme. Podléváme. Maso vyjmeme a šťávu zaprášíme ... …více»
|
28. 12. 2007 Zvěřina
Příprava receptu Rychle pečený bažant se žampióny: Bažanta protáhneme na prsou slaninou i na stehýnkách, osolíme. Do tlakového hrnce vložíme slaninu, přidáme maso a asi 1/8 l vody. Dusíme 1/4 hod. Na pekáči rozpustíme máslo, vložíme na něj slaninu na ... …více»
|
28. 12. 2007 Zvěřina
Příprava receptu Divoká kachna na víně: Kachnu protáhneme slaninou, osolíme ji a podlijeme bílým vínem. Necháme přes noc odležet. Na druhý den ji vyjmeme, dovnitř vložíme pepř s půlkou cibule pokrájené na plátky. Pečeme ji na másle a plátcí ... …více»
|
28. 12. 2007 Zvěřina
Příprava receptu Grilovaný bažant: Bažanta protáhneme slaninou, osolíme. Do břišní dutiny vložíme 40 g másla smíchaného s cibulkou, petrželkou a pažitkou. Přidáme i trochu tymiánu a celý pepř. Zašijeme. Bažanta zabalíme do plátků slani ... …více»
|
28. 12. 2007 Zvěřina
Příprava receptu Bažantí rizoto: Bažanta naporcujeme a protáhneme slaninou. Osolíme a dáme péci na plátky slaniny a cibule. Přidáme máslo. Dáme péci. Opečené maso obereme s kostí, maso posekáme na kousky a smícháme s vařenou rýží a p ... …více»
|
28. 12. 2007 Zvěřina
Příprava receptu Bažant na víně: Bažanta rozporcujeme a díly protáhneme slaninou. V takovém hrnci rozpustíme máslo a slaninu, přidáme nakrájenou cibuli. Necháme zpěnit. Na to vložíme porce bažanta, přidáme tymián, žampióny a zalijeme ... …více»
|
28. 12. 2007 Zvěřina Žádné hodnocení
Příprava receptu Bažant pečený: Očištěného bažanta protáhneme na prsou slaninou. Dovnitř vložíme kousek slaniny a másla. Osolíme. Bažanta pečeme doměkka. ... ... …více»
|