Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 31.01. 2025
Dnes má svátek Marika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Špikovaná zaječí kýta

Špikovaná zaječí kýta
26. 11. 2007 Zvěřina +++++++___
Příprava receptu Špikovaná zaječí kýta: Zaječí kýtu naložíme do octa a necháme uležet 6 hod. Pak ji omyjeme studenou vodou. Maso oddělíme od kosti. Prošpikujeme a místo kosti vložíme opepřený špek. Kýtu zabalíme a upevníme nití. Opékáme ji ... …více»

Jelení kýta na víně

Jelení kýta na víně
25. 11. 2007 Zvěřina +-________
Příprava receptu Jelení kýta na víně : Odblaněné a umyté jelení maso protkneme nakrájenou uzenou slaninou, zalijeme vínem a necháme 4 dny na chladném místě odležet. Během tohoto marinování maso každý den obracíme. Potom ho z vína vyjmeme, ... …více»

Jelení kýta s omáčkou

Jelení kýta s omáčkou
24. 11. 2007 Zvěřina +++_______
Příprava receptu Jelení kýta s omáčkou: Odleželé jelení maso odblaníme, vložíme do hrnce se studenou vodou a po hodinovém vaření přidáme ocet, cibuli, očištěnou mrkev, petržel, celer, bobkový list, tymián, pokrájený citrón, sůl, celý černý ... …více»

Srnčí řízky s bylinkovou směsí

Srnčí řízky s bylinkovou směsí
22. 11. 2007 Zvěřina +++_______
Příprava receptu Srnčí řízky s bylinkovou směsí: Odblaněné řízky po obvodu nařízneme na třech místech, naklepeme, na sebe do misky a necháme v chladničce několik hodin nebo přes noc odležet. Před úpravou je osolíme, prudce opečeme po obou stranách n ... …více»

Srnčí žebírka s drůbežími játry a žampióny

Srnčí žebírka s drůbežími játry a žampióny
22. 11. 2007 Zvěřina +++_______
Příprava receptu Srnčí žebírka s drůbežími játry a žampióny: Žebírka mírně naklepeme , na okrajích nařízneme , osolíme , a opepříme osmahneme na oleji . Kuřecí játra očistíme , nakrájíme na plátky a rovněž opečeme . Po vychlazení ozdobíme žebírka opečenými ját ... …více»
 

Bažant dušený na víně

Bažant dušený na víně
22. 11. 2007 Zvěřina +++++_____
Příprava receptu Bažant dušený na víně: V horkém kastrolu rezehřejeme máslo, přidáme maso pokrájené na kostičky, očištěného , osoleného bažanta a opečeme ho po všech stranách. Přelijeme jej brandy, několik sekund povaříme a potom dusíme dom ... …více»

Zvěřinová paštika

Zvěřinová paštika
22. 11. 2007 Zvěřina ++________
Příprava receptu Zvěřinová paštika: Vepřové i zvěřinové maso nakrájíme na stejnoměrné kousky, cibuli na hrubší kusy osolíme a vše lehce podlité pečeme v troubě do měkka. Upečené maso necháme trochu ochladnout a pak ho semeleme. Při ml ... …více»

Pikantní pečený bažant

Pikantní pečený bažant
21. 11. 2007 Zvěřina ++++++____
Příprava receptu Pikantní pečený bažant: Bažanta osolíme navrch i uvnitř. Stroužek rozetřeného česneku smícháme se lžící sekané petrželky a pepřem a bažanta zevnitř vymažeme, zbytek česneku v něm ponecháme, přidáme 1 hřebíček a 1 bobkový l ... …více»

Bažanti v žampionech

Bažanti v žampionech
19. 11. 2007 Zvěřina +++++-____
Příprava receptu Bažanti v žampionech: Očištěné, umyté a osušené (samozřejmě oškubané) bažanty protáhneme slaninou a dusíme na drobně nakrájené cibulce. Během dušení poléváme vlastní šťávou, kterou podle potřeby ještě doplníme vývarem nebo ... …více»

Placičky ze srnčí zvěřiny

Placičky ze srnčí zvěřiny
19. 11. 2007 Zvěřina ++++______
Příprava receptu Placičky ze srnčí zvěřiny: Očištěnou a odblaněnou zvěřinu rozemeleme se stejným množstvím vepřového masa. Přidáme namočené a vytlačené žemle, nastrouhanou cibuli, vejce, podle možností sardel nebo sardelovou pastu utřenou s más ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !