Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Velký roční horoskop na rok 2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
31. 12. 2007 Zvěřina
Příprava receptu Daňčí roláda: Zvěřinu necháme odležet na jalovčinkách. Pak ji upravíme na plát, který naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme česnekem a rozsekanou cibulí. Poklademe plátky slaniny a stočíme. Daňčí roládu převážeme n ... …více»
|
30. 12. 2007 Zvěřina
Příprava receptu Divoký králík s francouzskou omáčkou: Králíka rozdělíme na porce, protáhneme slaninou. Vložíme na máslo, přidáme koření a pečeme do měkka. Na omáčku utřeme česnek, přidáme žloutky, sůl a trochu pepře. Za stálého tření přikapáváme olej, až ... …více»
|
30. 12. 2007 Zvěřina
Příprava receptu Pikantní divoký králík pečený: Zadek prošpikujeme a osolíme. Do kastrolu vložíme máslo, kořenovou zeleninu na plátky, slaninu, koření a maso. Pečeme a podléváme vývarem. Když je divoký králík téměř hotový, vložíme pokrájená rajčata ... …více»
|
30. 12. 2007 Zvěřina
Příprava receptu Divoký králík pečený s paprikou a rajčaty: Králíka rozporcujeme, protáhneme slaninou a osolíme. Do tlakového hrnce vložíme několik plátků slaniny a podlijeme 1/10 l vody. Přidáme koření, vložíme maso a dusíme 15-20 min. Pak maso vyjmeme a dáme ... …více»
|
29. 12. 2007 Zvěřina
Příprava receptu Kančí medailonky s ovocem : Promícháním červeného vína, tymiánu, soli a pepře připravíme marinádu. Kýtu z divočáka očistíme a omyjeme. Vložíme ji do marinády a necháme na chladném místě odležet nejlépe do druhého dne. Během mari ... …více»
|
29. 12. 2007 Zvěřina
Příprava receptu Kančí ragú na jalovci : Maso pokrájíme na malé kostičky, osolíme a nakrájíme kořenovou zeleninu, cibuli najemno, z citrónu oloupeme žlutou kůrku, odstraníme bílou slupku a dřeň pokrájíme. Na polovině tuku osmažíme postupně z ... …více»
|
29. 12. 2007 Zvěřina
Příprava receptu Jelení ragú na červeném víně : Maso nakrájíme na třícentimetrové kostky, osolíme, opepříme a obalíme v mouce. Olej silně rozpálíme, masové kostky necháme ze všech stran osmahnout. Cibuli krátce restujeme s masem, přidáme červené ví ... …více»
|
29. 12. 2007 Zvěřina
Příprava receptu Zajíc na černo: Předek rozdělíme na díly a dáme vařit do slané vody s cibulí a kořením. Když je zvěřina měkká, vyjmeme ji, polévku zahustíme jíškou a perníkem. Přidáme rozinky a mandle a dáme povařit. Nakonec přidáme ... …více»
|
29. 12. 2007 Zvěřina
Příprava receptu Srnčí řízky s cibulí: Slaninu rozškvaříme a přidáme k ní cibuli. Řízky naklepeme a osolíme, opepříme a vložíme na cibuli. Nepodléváme, přikryjeme a obracíme. Srnčí řízky s cibulí dusíme 20 min. ... …více»
|
29. 12. 2007 Zvěřina
Příprava receptu Zaječí bifteky: Zajíce vykostíme. Zvěřinu pomeleme s cibulí. Směs dobře promísíme. Tvoříme z ní bifteky. Potřeme je olejem, osolíme, opepříme. Necháme asi 1/2 hod. odležet. Na teflonové pánvi rozehřejeme olej a bifte ... …více»
|