Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 31.01. 2025
Dnes má svátek Marika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rolka z divočáka

Rolka z divočáka
28. 12. 2007 Zvěřina ++++++____
Příprava receptu Rolka z divočáka : Kančí maso omyjeme, osušíme a rozkrojíme na plát. Rozklepeme ho, osolíme a opepříme. Na maso naskládáme plátky slaniny, na ni plátky sýra a šunky. Plát pevně srolujeme a svážeme nití nebo provázkem. R ... …více»

Pečená jelení kýta se šunkou

Pečená jelení kýta se šunkou
28. 12. 2007 Zvěřina +++_______
Příprava receptu Pečená jelení kýta se šunkou: Odleželou jelení kýtu odblaníme, osolíme a protkneme nakrájenou uzenou slaninou. Rozpálíme tuk, zpěníme na něm nakrájenou cibuli, přidáme očištěnou a nakrájenou zeleninu, celý černý pepř, nové koření, ... …více»

Pečená srnčí kýta

Pečená srnčí kýta
25. 12. 2007 Zvěřina +++_______
Příprava receptu Pečená srnčí kýta: Ze srnčí kýty odřežeme kůži, nasolíme a hustě protáhneme slaninou. Kýtu dáme do pekáče na kus másla, podlijeme a na sporáku podusíme. Pak ji dáme do trouby a za stálého polévání pečeme doměkka. Pak ký ... …více»

Jelení steak na divoko

Jelení steak na divoko
21. 12. 2007 Zvěřina +++_______
Příprava receptu Jelení steak na divoko : Sušené houby a rajčata dáme do malé misky, zalijeme vínem a necháme odstát. Maso nakrájíme a lehce naklepeme. Rozehřejeme pánev a na suché dno uložíme maso. Otočíme ho, lehce osolíme a přidáváme cibul ... …více»

Srnčí pochoutka

Srnčí pochoutka
15. 12. 2007 Zvěřina +++_______
Příprava receptu Srnčí pochoutka: Šest plátků srnčí kýty naklepeme a naložíme do 200 ml suchého červeného vína se dvěma lžičkami sójové omáčky, 4 stroužky utřeného česneku a dvěma lžícemi olivového oleje. V této marinádě necháme asi 2 ... …více»
 

Dušená zaječí stehna

Dušená zaječí stehna
13. 12. 2007 Zvěřina +++_______
Příprava receptu Dušená zaječí stehna: Ze zaječích stehen stáhneme kůži a na noc je naložíme do podmáslí. Osušená stehna potřeme kořením. Pokrájenou slaninu rozehřejeme na trošce tuku a stehna na ní prudce opečeme. Polévkovou zeleninu nadr ... …více»

Jelení guláš od maminky

Jelení guláš od maminky
11. 12. 2007 Zvěřina +++_______
Příprava receptu Jelení guláš od maminky: Maso nakrájíme na kousky. Na sádle zpěníme cibuli nakrájenou, přidáme maso a orestujeme. Pak zasypeme paprikou, osolíme, přidáme marmeládu, kmín, pepř, česnek a mírně podlejeme vývarem. Dusíme pod pok ... …více»

Zaječí hřbet na červeném víně

Zaječí hřbet na červeném víně
10. 12. 2007 Zvěřina ++________
Příprava receptu Zaječí hřbet na červeném víně: Maso omyjte, osušte v útěrce a osolte, opepřete, ochuťte tymiánem a dejte na 2 hodiny do lednice. Na pekáči rozehřejte sádlo, zaječí hřbet na něm opečte po obou stranách, podlijte vodou a duste 30 - ... …více»

Pečeně z divočáka na cibuli

Pečeně z divočáka na cibuli
10. 12. 2007 Zvěřina +++_______
Příprava receptu Pečeně z divočáka na cibuli: Oloupanou a nakrájenou cibuli lehce na másle a oleji jen zpěníme, přidáme očištěnou zvěřinu, osolíme a po obou stranách opečeme. Podlijeme a dusíme přikryté v troubě asi 45min. Potom poklici sejmeme a zvěřinu  …více»

Divoká kachna na paprice

Divoká kachna na paprice
6. 12. 2007 Zvěřina +++++-____
Příprava receptu Divoká kachna na paprice : Kachnu vykucháme, nakrájíme na porce a uvaříme ve slané vodě s hřebíčky do poloměkka. Na rozehřátém tuku orestujeme nakrájenou cibuli, přidáme maso, mletou červenou papriku, lečo, rajský protlak a sůl ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !