Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Velký roční horoskop na rok 2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
28. 12. 2007 Zvěřina
Příprava receptu Rolka z divočáka : Kančí maso omyjeme, osušíme a rozkrojíme na plát. Rozklepeme ho, osolíme a opepříme. Na maso naskládáme plátky slaniny, na ni plátky sýra a šunky. Plát pevně srolujeme a svážeme nití nebo provázkem. R ... …více»
|
28. 12. 2007 Zvěřina
Příprava receptu Pečená jelení kýta se šunkou: Odleželou jelení kýtu odblaníme, osolíme a protkneme nakrájenou uzenou slaninou. Rozpálíme tuk, zpěníme na něm nakrájenou cibuli, přidáme očištěnou a nakrájenou zeleninu, celý černý pepř, nové koření, ... …více»
|
25. 12. 2007 Zvěřina
Příprava receptu Pečená srnčí kýta: Ze srnčí kýty odřežeme kůži, nasolíme a hustě protáhneme slaninou. Kýtu dáme do pekáče na kus másla, podlijeme a na sporáku podusíme. Pak ji dáme do trouby a za stálého polévání pečeme doměkka. Pak ký ... …více»
|
21. 12. 2007 Zvěřina
Příprava receptu Jelení steak na divoko : Sušené houby a rajčata dáme do malé misky, zalijeme vínem a necháme odstát. Maso nakrájíme a lehce naklepeme. Rozehřejeme pánev a na suché dno uložíme maso. Otočíme ho, lehce osolíme a přidáváme cibul ... …více»
|
15. 12. 2007 Zvěřina
Příprava receptu Srnčí pochoutka: Šest plátků srnčí kýty naklepeme a naložíme do 200 ml suchého červeného vína se dvěma lžičkami sójové omáčky, 4 stroužky utřeného česneku a dvěma lžícemi olivového oleje. V této marinádě necháme asi 2 ... …více»
|
13. 12. 2007 Zvěřina
Příprava receptu Dušená zaječí stehna: Ze zaječích stehen stáhneme kůži a na noc je naložíme do podmáslí. Osušená stehna potřeme kořením. Pokrájenou slaninu rozehřejeme na trošce tuku a stehna na ní prudce opečeme. Polévkovou zeleninu nadr ... …více»
|
11. 12. 2007 Zvěřina
Příprava receptu Jelení guláš od maminky: Maso nakrájíme na kousky. Na sádle zpěníme cibuli nakrájenou, přidáme maso a orestujeme. Pak zasypeme paprikou, osolíme, přidáme marmeládu, kmín, pepř, česnek a mírně podlejeme vývarem. Dusíme pod pok ... …více»
|
10. 12. 2007 Zvěřina
Příprava receptu Zaječí hřbet na červeném víně: Maso omyjte, osušte v útěrce a osolte, opepřete, ochuťte tymiánem a dejte na 2 hodiny do lednice.
Na pekáči rozehřejte sádlo, zaječí hřbet na něm opečte po obou stranách, podlijte vodou a duste 30 - ... …více»
|
10. 12. 2007 Zvěřina
Příprava receptu Pečeně z divočáka na cibuli: Oloupanou a nakrájenou cibuli lehce na másle a oleji jen zpěníme, přidáme očištěnou zvěřinu, osolíme a po obou stranách opečeme. Podlijeme a dusíme přikryté v troubě asi 45min. Potom poklici sejmeme a zvěřinu …více»
|
6. 12. 2007 Zvěřina
Příprava receptu Divoká kachna na paprice : Kachnu vykucháme, nakrájíme na porce a uvaříme ve slané vodě s hřebíčky do poloměkka. Na rozehřátém tuku orestujeme nakrájenou cibuli, přidáme maso, mletou červenou papriku, lečo, rajský protlak a sůl ... …více»
|