Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 31.01. 2025
Dnes má svátek Marika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bažant na jablkách

Bažant na jablkách
5. 01. 2008 Zvěřina ++++______
Příprava receptu Bažant na jablkách: Očištěného bažanta opláchneme, na povrchu i uvnitř osolíme. Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců a nakrájíme. Do bažanta vložíme máslo, jablka a zašijeme. Opepříme, obalíme plátky slaniny, vložíme do pek ... …více»

Dušené jelení maso s jablky

Dušené jelení maso s jablky
4. 01. 2008 Zvěřina +++_______
Příprava receptu Dušené jelení maso s jablky : Odleželé jelení maso umyjeme, odblaníme, nakrájíme na dlouhé nudličky, osolíme a okořeníme. Na pánvi rozpálíme tuk, přidáme připravené maso a pomalu dusíme pod pokličkou. Jablka oloupeme, odstraníme j ... …více»

Srnčí ragú po revírnicku

Srnčí ragú po revírnicku
3. 01. 2008 Zvěřina ++++++____
Příprava receptu Srnčí ragú po revírnicku: Přední srnčí maso nakrájíme na kostky. Do kastrolu dáme na máslo s trochou cukru zčervenat všechnu kořenovou zeleninu nakrájenou na menší kostičky, přidáme pepř, nové koření, bobkový list, tymián, hř ... …více»

Divoká kachna na houbách

Divoká kachna na houbách
3. 01. 2008 Zvěřina +++_______
Příprava receptu Divoká kachna na houbách: Očištěnou kachnu osolíme, okořeníme umletým jalovcem a pepřem, slabě poprášíme moukou, polijeme rozpuštěným máslem a za stálého podlévání upečeme v troubě doměkka. Mezitím na části másla udusíme očišt ... …více»

Kančí zvěřina zadělávaná

Kančí zvěřina zadělávaná
3. 01. 2008 Zvěřina ++++______
Příprava receptu Kančí zvěřina zadělávaná: Plec vložíme na 4-6 dní do mořidla ze zeleniny a části vína, koření a cibule. Denně překládáme. Odleželou zvěřinu dusíme v tomto mořidle. Šťávu zahustíme jíškou, zavařeninou, přidáme víno, citr. kůru, ... …více»
 

Srnčí kýta na jalovci

Srnčí kýta na jalovci
3. 01. 2008 Zvěřina ++++______
Příprava receptu Srnčí kýta na jalovci : Kýta se osolí a rychle opeče po obou stranách v rozehřátém tuku. Mezitím osmažíme na rendlíku dvě na kostky nakrájené mrkve, dvě hrubě krájené cibule a k tomu se přidá asi 10 zrnek jalovce. Na osmažen ... …více»

Kančí kotlety dušené

Kančí kotlety dušené
2. 01. 2008 Zvěřina ++++______
Příprava receptu Kančí kotlety dušené: Cibuli a slaninu pokrájíme a vložíme do kastrolku. Na to vložíme naklepané kotlety a prudce opečeme. Přidáme papriku, zeleninu a dusíme do měkka. Šťávu zaprášíme moukou a kančí kotlety dušené chvíli j ... …více»

Pečená kančí kýta přírodní

Pečená kančí kýta přírodní
2. 01. 2008 Zvěřina +++-______
Příprava receptu Pečená kančí kýta přírodní: Kýtu protáhneme slaninou, klínky zeleniny a česnekem. Pak ji dáme na máslo a slaninu péci spolu s pepřem, novým kořením a bobkovým listem. Během pečení kančí kýtu podléváme vínem a vodou. Šťávu zapráš ... …více»

Kančí kýta

Kančí kýta
2. 01. 2008 Zvěřina ++++______
Příprava receptu Kančí kýta: Kýtu potřeme solí, pepřem a jalovcem. Do 1/2 vody přilijeme víno, vložíme maso a cibuli a vaříme do poloměkka. Na pekáč s rozpuštěným máslem, přidáme malinko vývaru a dáme péci maso do růžova. Šťávu z ... …více»

Pečený bažant s nádivkou

Pečený bažant s nádivkou
1. 01. 2008 Zvěřina +++++_____
Příprava receptu Pečený bažant s nádivkou: Příprava nádivky: 1. Rozinky (včetně rozinek pro použití do š'távy) přebereme, spaříme vařící vodou, propláchneme, zalijeme brandy a necháme nabobtnat 2. Žemlovku nakrájíme na kostičky, zv ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !