Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Velký roční horoskop na rok 2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
1. 01. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Dančí ragú: Zvěřinu pokrájíme na kousky. Na máslo vložíme zeleninu do tlakového hrnce. Přidáme cukr a zasmahneme. Pak teprve přidáme maso, osolené a opepřené. Dančí ragú dusíme 25-45 min. a přidáme koření. Šťá ... …více»
|
1. 01. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Jelení roštěnky: Zvěřinu necháme odležet v jalovčinkách. Pak ji nakrájíme na řízky, které naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme česnekem a obložíme slaninou. Do kastrolu vložíme 1/2 cibule, necháme ji podusit, na ni ... …více»
|
1. 01. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Vařené jelení hrudí: Zvěřinu vložíme do tlakového hrnce spolu s pokrájenou zeleninou, cibulí a kořením. Zalijeme vodou, osolíme a vaříme 35-50 min. Vařené jelení hrudí podáváme se solí, hořčicí, křenem. ... …více»
|
1. 01. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Dančí kýta na víně: Zvěřinu necháme odležet v jalovčinkách. Maso vložíme na pokrájenou zeleninu, koření a máslo a dáme péci. Dančí kýtu pečeme zvolna a poléváme. Když je maso měkké, šťávu přecedíme, přidáme víno, zapráší ... …více»
|
1. 01. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Srnčí na černo: Maso pokrájíme na kousky. Do kastrolu vložíme cukr, nakrájenou zeleninu, máslo, slaninu a necháme do hněda dusit. Na to vložíme srnčí maso a necháme dusit. Přilijeme ocet, víno a vodu, cibuli, koření ... …více»
|
31. 12. 2007 Zvěřina
Příprava receptu Srnčí závitky se šunkou: Kýtu naporcujeme na plátky, naklepeme, osolíme a potřeme česnekem. Na každý plátek položíme šunku a posypeme hustě křenem. Srnčí závitky se šunkou položíme na rozpálené máslo a zapečeme v troubě. ... …více»
|
31. 12. 2007 Zvěřina
Příprava receptu Srnčí aszu: Zvěřinu nařežeme na 2 cm hranolky, lehce je naklepeme, osolíme a opepříme a potřeme olejem. Necháme 1/2 hod, odležet. Na pánvi rozpálíme olej, maso na něj vložíme a rychle opečeme. Srnčí aszu sypeme c ... …více»
|
31. 12. 2007 Zvěřina
Příprava receptu Srnčí plátky ve sloupečku: Kýtu naplátkujeme, naklepeme a osolíme. Potřeme česnekem a opepříme, posypeme rozsekanou cibulí a poklademe plátky slaniny. Takto připravené navrstvíme do sloupečku na sebe. Na vrchní plátek položíme ... …více»
|
31. 12. 2007 Zvěřina
Příprava receptu Srnčí kýta pečená na smetaně: Zvěřinu namoříme. Odleželou zvěřinu dáme na máslo a zeleninu, koření, podléváme mořidlem nebo vodou. Nakonec osmahneme zvěřinu bez poličky do červena. Rozdělíme na dílky. Omáčku protřeme sítem, zalije ... …více»
|
31. 12. 2007 Zvěřina
Příprava receptu Pikantní srnčí plátky: Odleželou zvěřinu nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a opepříme a potřeme olejem. Připravíme si mladou celerovou nať, zeleninu a cibuli. Slaninu pokrájíme na plátky. Maso klademe do mísy a proklá ... …více»
|