Postup přípravy receptu Mňamka zabalená v alobalu:
Nejdříve si uvaříme brambory, mohou být vařené i s kmínem, ale ne úplně do měkka (místo brambor může být i chléb). Pak uvaříme i brokolici. Vezmeme větší kus alobalu a přeložíme na půl. Uděláme z alobalu vaničku, do které dáme nakrájenou cibuli na kolečka, párky, papriku, rajče na kolečka. Přidáme uvařenou brokolici a brambory. Do mističky si připravíme hořčici s trošilinkou vody a s bylinkami (oregáno, petrželka, česnek) a zalijeme tím suroviny v alobalu, pokapeme trochou oleje a dáme do trouby. Nejlepší by bylo na kamnech či nad ohněm, ale v troubě to jde také. Asi 30 – 40 minut. Alobal necháme trochu otevřený, aby to jídlo bylo dostatečně teplé.