Postup přípravy receptu Kokosové řezy obalené v kokosu:
Troubu předehřejte na 180, horkovzdušnou na 160 stupňů. Čtvercový plech o straně 20 cm vyložte papírem na pečení. Máslo a cukr utřete do pěny a pak zatřete vejce. Pokud se směs sráží, přidejte do ní lžičku mouky .Navrch prosijte mouku, prášek do pečiva a kakao a kovovou lžící vmíchejte do těsta, přidejte mléko. Těsto přesuňte na plech a uhlaďte. Pečte osmnáct až dvacet minut(koláč má být pružný na dotek). Zatímco buchta chladne ve formě, připravte polevu: V kastrůlku rozehřejte čokoládu, máslo a čtyři lžíce vody. Až směs trochu vychladne, přimíchejte k ní cukr. Korpus nakrájejte na šestnáct řezů, každý namočte v polevě a obalte v kokosu. Kokosové řezy nechte vychladnout na mřížce.