Postup přípravy receptu Sladké kremeše:
Dělám je z kupovaného listového těsta - v balení je 10 plátků. Po vytažení je nechám trochu povolit a pak z každého plátku nakrájím 6 obdélníčků, které kladu na plech, dám upéct aby pěkně nalistovalo. Po vychladnutí každý obdelníček "rozloupnu" na dva díly(vrch a spodek). Krém: uvařím v půl litru mléka dva pudingy s vanilkovým cukrem a 5 lžícemi cukru. Nechám vychladit (občas promíchám). Vychladlý zašlehávám po částech do 3/4 másla a pak ještě přileju Rum (podle chuti). Krém dám do cukrářského sáčku a nastříkám na spodní půlky obdélníčků, přiklopím druhou půlkou. Nakonec smíchám citronovou polevu ze sáčku s mlékem (píšou vodou, ale dávám mléko) a lžičkou potírám vrchy zákusečků. Nechám zaschnout. Nikdy nedávám do uzavřené nádoby, ale jen do papírové krabice, jinak to zvlhne a není to ono.