Vložil: | Natural |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 50 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 6 |
|
|
Použité suroviny receptu Mungo polévka:
1 hrst fazolí (mungo)
| dle chuti: různou zeleninu (kořenovou, brambory, kedlubny, cukety, dýni, papriky, rajčata, cibuli, česnek)
Postup přípravy receptu Mungo polévka:
Mungo uvaříme do poloměkka v dostatečném množství vody spolu s kořením a solí, přidáme nakrájenou zeleninu a dovaříme. Poté dohladka rozmixujeme. Dáme zpět do hrnce na prohřátí, nakonec omastíme. Tato krémová polévka je vynikající s různými druhy placek nebo na kostičky nakrájeným a opraženým pečivem. Výhodou je, že bude mít podle použité zeleniny pokaždé jinou chuť.
Fotky receptu Mungo polévka:
Fotky vložil: MichelePrg