Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 08.02. 2025
Dnes má svátek Milada
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nádivka z uzeného masa

fotka Nádivka z uzeného masa
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Nádivka z uzeného masa:

300 g uzeného masa  | 6 ks rohlíků  | 250 ml mléka  | několik mladých kopřiv  |  muškátový oříšek  |  pepř  |  sůl  | 6 ks vajec  | do formy tuk a strouhanka

Postup přípravy receptu Nádivka z uzeného masa:

Maso i rohlíky pokrájíme na kostičky. Rohlíky nasypeme do misky, nalijeme na ně mléko, po chvilce vymačkáme a přidáme k masu. Omytým kopřivám otrháme listy, které dáme do sítka a přelijeme vroucí vodou. Necháme okapat a nasekáme nadrobno. Přidáme také k masu. Dochutíme muškátovým oříškem, pepřem a solí. Vejce si rozdělíme na žloutky a bílky. Žloutky rozšleháme a nalijeme na masovou směs. Důkladně promícháme. Z bílků ušleháme tuhý sníh, který opatrně vmícháme do směsi. Pekáček vymažeme tukem a vysypeme strouhankou, troubu předehřejeme na 190°C. Nádivku z uzeného masa rozetřeme do pekáče a pečeme, dokud povrch nezezlátne.


Fotky receptu Nádivka z uzeného masa:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Nádivka z uzeného masa
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !