Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 24.01. 2025
Dnes má svátek Milena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Okoun na kmíně s pórkem a pažitkou

fotka Okoun na kmíně s pórkem a pažitkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Okoun na kmíně s pórkem a pažitkou:

8 ks okounů  | 2 lžíce hladké mouky  | 5 lžic másla  | 1 ks pórku  | podle potřeby: sůl, pepř, kmín, vývar z Masoxu, pažitka

Postup přípravy receptu Okoun na kmíně s pórkem a pažitkou:

Okouny ponoříme asi na 5 minut do horké vody, abychom z nich snáze stáhli kůži. Osolíme je, opepříme, poprášíme moukou, okmínujeme a zvolna opečeme na pánvi na rozehřátém másle asi 5 minut z každé strany. Po té ryby vyjmeme, vypečenou šťávu z pánve zalijeme vývarem z Masoxu, přidáme nadrobno pokrájený pórek a šťávu asi 10 minut povaříme na mírném plameni. Ryby na závěr posypeme bohatě nadrobno nasekanou pažitkou a podáváme s opečenými brambory.


Fotky receptu Okoun na kmíně s pórkem a pažitkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Okoun na kmíně s pórkem a pažitkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !