Vložil: | lemurka |
Porcí: | 3 |
Doba přípravy: | 65 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Pangasius s jemnou křenovou omáčkou:
500 g mraženého pangasia
| dle potřeby: máslo
| dle chuti: Solčanka
| jemná křenová omáčka:
| 200 ml mléka
| 200 ml sladké 12% smetany
| 1 vrchovatá lžíce celozrnné pšeničné mouky
| 1 lžíce čerstvě nastrouhaného křenu
| dle chuti: sůl
Postup přípravy receptu Pangasius s jemnou křenovou omáčkou:
Ještě zmrzlé filety pangasia posypeme bylinkovou solí a dáme je péci do máslem vymazaného pekáčku do trouby vyhřáté na 200 °C.
V hrnci si zahřejeme mléko se smetanou, vlijeme celozrnnou mouku rozmíchanou v troše vody a vsypeme jemně nastrouhaný křen. Povaříme 20 minut a dosolíme podle chuti.
Hotovou omáčkou přeléváme pečeného pangasia a podáváme s bramborami opečenými v troubě.
Fotky receptu Pangasius s jemnou křenovou omáčkou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!