Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.12. 2025
Dnes má svátek Ester
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Pangasius s jemnou křenovou omáčkou

fotka Pangasius s jemnou křenovou omáčkou
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Pangasius s jemnou křenovou omáčkou:

500 g mraženého pangasia  | dle potřeby: máslo  | dle chuti: Solčanka  | jemná křenová omáčka:  | 200 ml mléka  | 200 ml sladké 12% smetany  | 1 vrchovatá lžíce celozrnné pšeničné mouky  | 1 lžíce čerstvě nastrouhaného křenu  | dle chuti: sůl

Postup přípravy receptu Pangasius s jemnou křenovou omáčkou:

Ještě zmrzlé filety pangasia posypeme bylinkovou solí a dáme je péci do máslem vymazaného pekáčku do trouby vyhřáté na 200 °C.
V hrnci si zahřejeme mléko se smetanou, vlijeme celozrnnou mouku rozmíchanou v troše vody a vsypeme jemně nastrouhaný křen. Povaříme 20 minut a dosolíme podle chuti.
Hotovou omáčkou přeléváme pečeného pangasia a podáváme s bramborami opečenými v troubě.



Fotky receptu Pangasius s jemnou křenovou omáčkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pangasius s jemnou křenovou omáčkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !