Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 28. března slavíme Den učitelů28. března slavíme Den učitelů Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 19.03. 2025
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Paspusa

fotka Paspusa
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++++++_
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Paspusa:

0,5 kg hrubo namleté ječné mouky  | 1 jogurt  | 1 lžíci tuku  | trochu prášku do pečïva  | několik lžic kokosu  |  menší plochý plech  | sklenici cukru  | sklenici vody  | 1 limetku nebo půl citronu

Postup přípravy receptu Paspusa:

Ingredience smícháme; dostaneme husté těsto; rozprostřeme na plech a necháme půl hodiny stát; vložíme do středně vyhřáté trouby na horní polici; pečeme do mírného zhnědnutí (30-45 minut). Během pečení rozpustíme na sporáku sklenici cukru ve sklenici vody, vymačkáme limetku nebo citron a přivedeme do varu. Ihned po vyjmutí tuto směs opatrně rozlijeme po povrchu paspusy (musí zasyčet!) a necháme vsáknout. Podáváme po vychladnutí, výborná s kouskem tvarohu.


Fotky receptu Paspusa:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Paspusa
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !