0,5 kg hrubo namleté ječné mouky
| 1 jogurt
| 1 lžíci tuku
| trochu prášku do pečïva
| několik lžic kokosu
| menší plochý plech
| sklenici cukru
| sklenici vody
| 1 limetku nebo půl citronu
Postup přípravy receptu Paspusa:
Ingredience smícháme; dostaneme husté těsto; rozprostřeme na plech a necháme půl hodiny stát; vložíme do středně vyhřáté trouby na horní polici; pečeme do mírného zhnědnutí (30-45 minut). Během pečení rozpustíme na sporáku sklenici cukru ve sklenici vody, vymačkáme limetku nebo citron a přivedeme do varu. Ihned po vyjmutí tuto směs opatrně rozlijeme po povrchu paspusy (musí zasyčet!) a necháme vsáknout. Podáváme po vychladnutí, výborná s kouskem tvarohu.
Fotky receptu Paspusa:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!