Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 27.11. 2024
Dnes má svátek Xenie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Pečené přírodní řízky ve vlastní šťávě

fotka Pečené přírodní řízky ve vlastní šťávě
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 20

Použité suroviny receptu Pečené přírodní řízky ve vlastní šťávě:

podle počtu porcí plátky z vepřové krkovice nebo pečeně  | koření vhodné na steaky  |  sůl

Postup přípravy receptu Pečené přírodní řízky ve vlastní šťávě:

Plátky masa okořeníme, osolíme a naskládáme do pekáčku, nebo na plech, můžeme nepatrně podlít vodou, ale záleží na druhu masa, eventuelně, jedná-li se o maso z mrazáku, jelikož u čerstvého podlití opravdu až tak nutné není. PŘIKRYJEME! A to buď alobalem, nebo protipekáčkem, či pokličkou. Pečeme v troubě nejprve mírně, cca do 150 stupňů, nakonec teplotu na chvíli zvýšíme.
Zvýšená pozornost při odstraňování alobalu, aby nedošlo k opaření, které u pokličky až tak nehrozí...
Výhodou této úpravy masa je, že nemáme zacákaný sporák a nemusíme příliš maso hlídat..


Fotky receptu Pečené přírodní řízky ve vlastní šťávě:

Pečené přírodní řízky ve vlastní šťávě
Pečené přírodní řízky ve vlastní šťávě
Pečené přírodní řízky ve vlastní šťávě
Pečené přírodní řízky ve vlastní šťávě
Fotky vložil: Vikitorie,ZERO 
Hodnocení receptu Pečené přírodní řízky ve vlastní šťávě
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !