Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Velký roční horoskop na rok 2026Velký roční horoskop na rok 2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.12. 2025
Dnes má svátek Bohumila
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pikantní rýžová pánev

fotka Pikantní rýžová pánev
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Pikantní rýžová pánev:

250 g předvařené rýže  | 2 cibule  | 300 g kabanosu  | 1 pórek  | 450 g loupaných rajčat  | 30 g másla  |  sladká paprika, sůl, pepř

Postup přípravy receptu Pikantní rýžová pánev:

Rýži uvaříme podle návodu na sáčku. Oloupeme cibuli i salám a nakrájíme. Cibuli nadrobno, salám na tenké plátky. Pórek očistíme, rajčata necháme okapat. Posekáme na větší kousky. Šťávu dáme zatím stranou. V pánvi rozehřejeme tuk, postupně přidáváme cibuli, plátky salámu a nakonec pórek. Směs dusíme za občasného míchání 2-3 minuty. Na závěr přidáme rajčata a rajčatovou šťávu a necháme podusit na mírném ohni asi 5 minut. Rýži osolíme, dochutíme paprikou a pepřem, smícháme se salámem a zeleninou.


Fotky receptu Pikantní rýžová pánev:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pikantní rýžová pánev
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !