250 g předvařené rýže
| 2 cibule
| 300 g kabanosu
| 1 pórek
| 450 g loupaných rajčat
| 30 g másla
| sladká paprika, sůl, pepř
Postup přípravy receptu Pikantní rýžová pánev:
Rýži uvaříme podle návodu na sáčku. Oloupeme cibuli i salám a nakrájíme. Cibuli nadrobno, salám na tenké plátky. Pórek očistíme, rajčata necháme okapat. Posekáme na větší kousky. Šťávu dáme zatím stranou. V pánvi rozehřejeme tuk, postupně přidáváme cibuli, plátky salámu a nakonec pórek. Směs dusíme za občasného míchání 2-3 minuty. Na závěr přidáme rajčata a rajčatovou šťávu a necháme podusit na mírném ohni asi 5 minut. Rýži osolíme, dochutíme paprikou a pepřem, smícháme se salámem a zeleninou.
Fotky receptu Pikantní rýžová pánev:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!