Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Jiří Lábus v komedii MilionJiří Lábus v komedii Milion Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 23.11. 2025
Dnes má svátek Klement
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Piti

fotka Piti
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 80 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Piti:

200 - 250 g skopové plece  | 2 cibule  | 1 rajče  | 3-4 zakavkazské slívy  | 1-2 brambory  | 20 g hrachu  | 4 celé pepře  | 1 lžíce sekané natě koriandru, sekané petrželky, sekané mateřídoušky  | 0,1 g šafránu

Postup přípravy receptu Piti:

Každá porce piti se připravuje zvlášť v keramické nádobě s pokličkou o objemu asi 0,8 l. Porce masa, nadrobno nakrájená cibule, švestky a hrách vložíme do nádoby a zalijeme 0,5 l vařicí vody, přikryjeme pokličkou a psotavíme na 30-40 minut do středně teplé trouby. Pak přidáme na čtvrtinky nakrájené brambory, sůl,pepř a dusíme v troubě dalších 30-40 minut. Poté vložíme do polévky koriandr, petřelku a mateřídoušku a na 2-3 minuty ještě postavíme do trouby. Zvlášť si připravíme nálev šafránu. 0,1 g na 1,2 dl vařící vody. Na každou porci přijde půl lžičky šafránového nálevu. Nemáme-li šafrán, ochutíme rajčetem


Fotky receptu Piti:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Piti
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !