Postup přípravy receptu Plněný bramborák:
Kuřecí prsíčka naklepeme, mírně osolíme, opepříme a vložíme do oleje, ve kterém jsme rozmíchali na kolečka nakrájený pórek a rozsekanou bazalku. Podle chuti můžeme ještě okořenit grilovacím kořením nebo čili kořením. Necháme chvíli odležet. Mezi tím si ve skleněné misce, nebo kastrolku rozehřejeme nivu. Můžeme přidat trochu mléka nebo smetany. Odstavíme a necháme na teplém místě. Brambory si nastrouháme na jemné nudličky, přidáme vejce, majoránku, sůl, pepř a zahustíme moukou. Promícháme a těsto na bramboráky je hotové. Na pánvi rozpálíme olej, dáme jednu vrstvu bramboráku na kterou vložíme plátek kuřecího masa a překryjeme druhou vrstvou bramboráku. Pečeme zvolna z obou stran, aby se nám bramborák i maso propekly.
Plněný bramborák na talíři zalijeme rozpuštěnou nivou a ozdobíme proužky čerstvého pórku.