Vložil: | Sunninka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 45 min |
Hodnocení: |
![1.5/10, hlasovalo 4 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![1.5/10, hlasovalo 4 -](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-pul.gif) ![1.5/10, hlasovalo 4 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![1.5/10, hlasovalo 4 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![1.5/10, hlasovalo 4 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![1.5/10, hlasovalo 4 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![1.5/10, hlasovalo 4 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![1.5/10, hlasovalo 4 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![1.5/10, hlasovalo 4 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif)
|
Počet hodnocení: | 4 |
|
|
Použité suroviny receptu Plněný pstruh obalený slaninou:
Máslo k vymazání pekáče
| 4 vykuchaní a očištění pstruzi
| 12 ančoviček (sardelek) v olivovém oleji
| 2 jablka, oloupaná, odjádřená, nakrájená na plátky
| 4 lžičky nasekané máty
| 2 lžičky tymiánu
| 1 citrón
| 12 plátků uzené tučné slaniny
| sůl a pepř
Postup přípravy receptu Plněný pstruh obalený slaninou:
Do vymytých břišních dutin vetřeme sůl a pepř, rozdělíme mezi ně okapané,nasekané ančovičky, pokrájená jablka, nasekanou mátu, tymián a zakápneme šťávou z citrónu. Pstruhy osolíme a opepříme a s výjimkou hlav a ocasů je postupně omotáme třemi plátky uzené slaniny tak, aby se překrývaly. Pstruhy dáme do máslem vymazaného pekáče volnými konci slaniny dolů. Pečeme v předehřáté troubě při 200°C asi 20 minut. Pstruhy po 10 minutách obrátíme. Podáváme s vařenými brambory a dušenou zeleninou.
Fotky receptu Plněný pstruh obalený slaninou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!