Léto - čas jahodLéto - čas jahod Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 08.07. 2025
Dnes má svátek Nora
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Gulášová polévka ze zvěřiny

fotka Gulášová polévka ze zvěřiny
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 80 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Gulášová polévka ze zvěřiny:

500 g jelení kýty nebo plece  | 2 cibule  |  sádlo (nejlépe husí)  | 1 l vody  | 200 g rajčat  | 500 g brambor  | 1 červený paprikový lusk  | 1 lžička mleté papriky (lahůdkové)  | 1 lžička mleté papriky (ostré)  | 1 lžička mletého kmínu  | 1 stroužek česneku  | sůl majoránka, pažitka

Postup přípravy receptu Gulášová polévka ze zvěřiny:

Maso nakrájíme na malé kousky. Cibuli nahrubo nasekáme a necháme v rozpuštěném sádle ve vhodném hrnci zesklovatět. Přidáme maso, osmahneme a zalijeme vodou. Přidáme dužninu z rajčat, okořeníme solí, paprikou, kmínem a majoránkou a necháme vařit, až bude maso křehké. Mezitím nakrájíme brambory a papriku na kostky, přidáme do polévky a dovaříme. Servírujeme ozdobené pažitkou.



Fotky receptu Gulášová polévka ze zvěřiny:

Gulášová polévka ze zvěřiny
Fotky vložil: Natural 
Hodnocení receptu Gulášová polévka ze zvěřiny
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !