Postup přípravy receptu Koprová s masovými knedlíčky:
Hovězí maso smísíme s koriandrem, vejcem, strouhankou, cibulí a solí a pepřem. Vzniklou hmotu rozdělíme na 30 dílků a navlhčenýma rukama z nich vytvarujeme kuličky. Hotové dáme na talíř, zakryjeme a dáme do ledničky.
Ve větším hrnci rozpálíme olej a polovinu masových knedlíčků necháme asi 10 minut osmahnout a při tom je zvolna otáčíme. Osmahnuté kuličky vyjmeme a osušíme ubrouskem. Totéž provedeme s druhou polovinou knedlíčků.
Přidáme rýži, jarní cibulku, kopr, vývar, sůl, špetku pepře a přivedeme k varu. Pak teplotu zmírníme, polévku zakryjeme a 20 minut vaříme na mírném ohni.
Přidáme cukety a masové knedlíčky a mírným varem vaříme ještě asi 8 minut. Hotovou polévku rozléváme do talířů a zdobíme koprem.