Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025?Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025? Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 25.10. 2025
Dnes má svátek Beáta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Krabí polévka s callalloo

fotka Krabí polévka s callalloo
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Krabí polévka s callalloo:

30 g másla  | 1 velká cibule jemně nasekaná  | 2 utřené stroužky česneku  | 200 g lístků callalloo  | 800 ml drůbežího vývaru  | 30 g krémového kokosu  |  sůl  |  mletý černý pepř  | 350 g krabího masa  | 1/4 lžičky tabaska

Postup přípravy receptu Krabí polévka s callalloo:

V kastrolu rozpustíme máslo a na středním plameni na něm podusíme cibuli a česnek do měkka.

Přidáme zelené lístky a necháme 1-2 minuty osmahnout, až zvláční. Přidáme vývar, krémový kokos, sůl a trochu pepře. Přivedeme k varu, pak zmírníme teplotu a pod pokličkkou necháme 10 minut vařit mírným varem.

Přidáme krabí maso a tabasco a necháme 5 minut prohřát. Občas opatrně zamícháme. Podáváme s teplým bílým chlebem.


Fotky receptu Krabí polévka s callalloo:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Krabí polévka s callalloo
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !