Vložil: | Veroka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 45 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 5 |
|
|
Použité suroviny receptu Rychlý boršč :
3 plechovky fazolí
| 6 brambor
| 1 zavařená červená řepa (může být i nastrouhaná syrová)
| 3/4 kg vepřového mletého masa
| kousek nakrouhaného zelí (nemusí být)
| 1 kysaná smetana
| 1 smetana 30%
| 4 bobkové listy
| 10 kuliček nového koření
| 10 kuliček pepře
| rajský protlak
| 2 lžíce hladké mouky
| 1 lžíce soli
| 1 masox
Postup přípravy receptu Rychlý boršč :
Do 7 litrového hrnce dáme do 3/4 vody, do toho nasypeme fazole, veškeré koření a masox, scezenou řepu, nakrájené brambory, rozmělněné mleté maso a vaříme, až jsou brambory měkké. Pak vlijeme obě smíchané smetany s moukou a protlakem a povaříme zhruba pět minut. Dochutíme solí a podáváme.
Vyhneme se namáčení fazolí přes noc a zdlouhavého vaření masa, přitom je polévka vynikajcí stejně jako když se všechno vaří hodiny a hodiny.
Fotky receptu Rychlý boršč :
Fotky vložil: MichelePrg,cudovluc,Nandiči,hanina51