Vložil: | Sunninka |
Porcí: | 5 |
Doba přípravy: | 35 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Polynézské hovězí ražniči:
1 kg zadního hovězího na kostky nakrájeného
| 1/2 hrnku šťávy z limetek (lime juice)
| 1/2 hrnku oleje
| 3 lžíce cukru
| 1/2 lžičky cayanského pepře
| 1/2 - 1 lžička kari koření
| 1 stroužek česneku, utřený
| 1/4 litrová plechovka ananasu
| 1 velká zelená paprika nakrájená na čtverce
| 2 středně velké cibule na čtvrtky rozkrojené
| 2 hrnky hub (malé vcelku, větší na větší kousky nakrájené)
| 16 - 20 třešňových rajčat (cherry tomatoes)
Postup přípravy receptu Polynézské hovězí ražniči:
V misce smíchejte limetkovou šťávu, olej, cukr a koření, nalijte na maso a marinujte nejméně 6 hodin, 24 je lepší.
Na špíz napíchejte maso, ananas, cibule a rajčata. Grilujte za potírání marinádou.
K tomu se doporučuje rýže.
Fotky receptu Polynézské hovězí ražniči:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!