Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 19.04. 2025
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Polynézské hovězí ražniči

fotka Polynézské hovězí ražniči
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Polynézské hovězí ražniči:

1 kg zadního hovězího na kostky nakrájeného  | 1/2 hrnku šťávy z limetek (lime juice)  | 1/2 hrnku oleje  | 3 lžíce cukru  | 1/2 lžičky cayanského pepře  | 1/2 - 1 lžička kari koření  | 1 stroužek česneku, utřený  | 1/4 litrová plechovka ananasu  | 1 velká zelená paprika nakrájená na čtverce  | 2 středně velké cibule na čtvrtky rozkrojené  | 2 hrnky hub (malé vcelku, větší na větší kousky nakrájené)  | 16 - 20 třešňových rajčat (cherry tomatoes)

Postup přípravy receptu Polynézské hovězí ražniči:

V misce smíchejte limetkovou šťávu, olej, cukr a koření, nalijte na maso a marinujte nejméně 6 hodin, 24 je lepší.
Na špíz napíchejte maso, ananas, cibule a rajčata. Grilujte za potírání marinádou.
K tomu se doporučuje rýže.


Fotky receptu Polynézské hovězí ražniči:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Polynézské hovězí ražniči
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !