Použité suroviny receptu Portugalská fazolová polévka:
4 prolisované stroužky česneku
| 2 středně velké cibule
| 2 velké mrkve
| 2 velké brambory
| 1 zelená paprika
| 425 g nasekaných konzervovaných italských rajčat
| 1/2 velké hlávky zelí
| 425 g okapaných konzervovaných fazolí
| 455 g uzeného polského salámu, nakrájeného na kostičky
| 6 1/2 sálku kuřecího vývaru
Postup přípravy receptu Portugalská fazolová polévka:
Oloupeme cibule, mrkve a brambory a nakrájíme je na kostičky. Nakrájíme také zelenou papriku, zelí a rajčata.
Všechny suroviny dáme do velkého hrnce a přivedeme k varu. Ztlumíme oheň, nádobu částečně zakryjeme pokličkou a necháme mírně vařit.
Za občasného míchání vaříme 2 hodiny. Poté dochutíme solí a pepřem. Polévku podáváme horkou a ozdobenou nasekanou petrželkou.
Fotky receptu Portugalská fazolová polévka:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!