Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.12. 2025
Dnes má svátek Adam a Eva
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Mušle na bílém víně s pálivými papričkami

fotka Mušle na bílém víně s pálivými papričkami
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Mušle na bílém víně s pálivými papričkami:

2 kg čerstvých mušlí (slávek jedlých)  | 2 rajčata  | 1 velký svazek listové petržele  | 1 sklenice suchého bílého vína  | 2 malé pálivé papričky  | 1 citron  | 4-5 stroužků česneku  |  olivový olej  |  mletý pepř  |  sůl

Postup přípravy receptu Mušle na bílém víně s pálivými papričkami:

Oloupané stroužky česneku rozmáčkneme plochou stranou nože a vložíme je do hrnce se zahřátým olejem. Přidáme pálivé papričky a důkladně očištěné a omyté slávky (poškozené a otevřené mušle vyhodíme) a vše několik minut dusíme pod pokličkou. Pak do hrnce přidáme rajčata spařená horkou vodou a nahrubo nasekanou petržel, osolíme, opepříme, zakápneme citronovou šťávou, přelijeme vínem a znovu dusíme pod pokličkou na prudkém plameni, dokud se všechny mušle neotevřou. Podáváme s bílým chlebem.


Fotky receptu Mušle na bílém víně s pálivými papričkami:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Mušle na bílém víně s pálivými
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !