Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 08.01. 2025
Dnes má svátek Čestmír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Gratinovaný kapr se sýrovou směsí

fotka Gratinovaný kapr se sýrovou směsí
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +-________
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Gratinovaný kapr se sýrovou směsí:

4 porce kapra  | 100 g strouhaného sýra  | 1 žloutek  | 5 cl smetany  | 1 vejce  | 2 lžíce oleje  |  citronová šťáva  |  sůl

Postup přípravy receptu Gratinovaný kapr se sýrovou směsí:

Očištěné porce kapra osušíme, pokapeme citronovou šťávou a necháme chvilku odležet. Osolíme je, vložíme do 4 zapékacích misek s rozehřátým olejem a upečeme doměkka pod grilem nebo ve vyhřáté troubě. Při pečení je jednou obrátíme. Jemně nastrouhaný sýr smícháme s rozkvedlaným vejcem, se žloutkem a smetanou, navršíme na měkké porce kapra, prudce zapečeme, až se sýr ve směsi roztaví a povrch zezlátne.
Podáváme s vařenými brambory nebo se smaženými hranolky, s dílky citronu a se zeleninovým salátem.


Fotky receptu Gratinovaný kapr se sýrovou směsí:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Gratinovaný kapr se sýrovou směsí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !