Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 21.04. 2025
Dnes má svátek Alexandra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Řecká selská pánev

fotka Řecká selská pánev
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Řecká selská pánev:

1 kg středně velkých brambor  | 2 stroužky česneku  | 6 lžic oleje  | dle chuti: sůl a bílý pepř  | 1 červenou papriku  | 1 zelenou papriku  | 1 žlutou papriku  | 100 g ovčího sýra  | 1 svazek petrželky nebo pažitky  | dle chuti: sladkou papriku

Postup přípravy receptu Řecká selská pánev:

Brambory oloupeme, omyjeme a nakrájíme na podélné plátky nebo kostičky. Česnek oloupeme a najemno nasekáme. Na velké pánvi zahřejeme olej a při mírné teplotě za občasného obracení na něm brambory přibližně 20 minut pečeme. Přitom je osolíme a opepříme.
Mezitím dobře očistíme a opereme papriky a nakrájíme je na proužky. Přibližně 10 minut před dopečením brambor je k nim přidáme do pánve a pečeme potom dál společně.
Rozdrobíme ovčí sýr. Petrželku nebo pažitku opereme a nasekáme. Hotové brambory ještě dochutíme a promícháme s rozdrobeným ovčím sýrem a petrželkou nebo pažitkou.


Fotky receptu Řecká selská pánev:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Řecká selská pánev
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !