Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 05.10. 2025
Dnes má svátek Eliška
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Řecké skopové maso

fotka Řecké skopové maso
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Řecké skopové maso :

400 g skopového ramínka  | 1 ks cibule  |  olej  | 3 stroužky česneku  | 2 lžíce rajského protlaku  | 100 ml bílého vína  | 1 ks bobkový list  |  tymián  | 20 g hladké mouky

Postup přípravy receptu Řecké skopové maso :

Maso očistíme, omyjeme a nakrájíme na kostky. Drobně nasekanou očištěnou cibuli zpěníme na rozehřátém rostlinném oleji, přidáme nakrájené maso, utřený česnek a za stálého míchání osmažíme. Potom pokapeme rajským protlakem, podlijeme vínem, přidáme bobkový list, tymián, mletý pepř a dusíme téměř doměkka. Nakonec šťávu zahustíme hladkou moukou a dovaříme. Podáváme s dušenou rýží.


Fotky receptu Řecké skopové maso :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Řecké skopové maso
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !