Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny 28. března slavíme Den učitelů28. března slavíme Den učitelů Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 12.03. 2025
Dnes má svátek Řehoř
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Řezy Pribináček

fotka Řezy Pribináček
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Řezy Pribináček:

4 vejce  | 20 dkg cukru  | 15 dkg polohrubé mouky  | 4 dkg kakaa  | 1 vanilkový cukr  | 1/2 prášku do pečiva  | 100 ml oleje  | 100 ml vody  | 8 dkg ořechů  | Krém:  | 1 tvaroh  | 1 šlehačka  | 1 ztužovač  |  cukr  |  trocha mléka  |  marmeláda

Postup přípravy receptu Řezy Pribináček:

Ušleháme 4 vejce s cukrem, postupně na střídačku opatrně přimícháme mouku smíchanou s kakaem, ořechy, prášek do pečiva a olej s vodou.

Pečeme při 150 °C na vymaštěném a moukou vysypaném plechu. Po upečení necháme zchladnout. Potom ořežeme okraje buchty, které použijeme do krému.

Na krém ušleháme šlehačku se ztužovačem. Rozmícháme tvaroh s cukrem, troškou mléka a pomalu vmícháme ušlehanou šlehačku. Nakonec ještě vmícháme drobky z okrajů buchty.

Celou buchtu prokápeme rumem, lehce natřeme marmeládou a úhledně rozetřeme krém. Kdo chce, může polít čokoládou. Necháme chvíli ztuhnout a nákrájíme na řezy nebo můžeme také na trojúhelníčky.


Fotky receptu Řezy Pribináček:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Řezy Pribináček
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !