Vložil: | Mape |
Porcí: | 12 |
Doba přípravy: | 15 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Rovný štrůdl:
1 ks celé vejce
| 1 ks žloutek
| 10 dkg másla
| 8 dkg práškového cukru
| 1 ks vanilkový pudink
| 20 dkg hladké mouky
| 1/2 ks prášku mdo pečiva
| 1 ks skořicový cukr
| hrst strouhánky
| máslo na pokapání
| 6 ks jaklek
Postup přípravy receptu Rovný štrůdl:
Vše zpracujeme na hladké těsto, které rozdělíme na dvě poloviny. Jednu polovinu přeneseme válečkem na vymazaný a vysypaný plech, posypeme strouhánkou, pokapeme máslem a přidáme oloupaná a nakrájená jablka, která posypeme skořicovým cukrem. Přikryjeme druhou polovinou těsta a pečeme při 18O stupních asi 25 minut.
Fotky receptu Rovný štrůdl:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!