Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.09. 2025
Dnes má svátek Berta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rovný štrůdl

fotka Rovný štrůdl
Vložil:
Porcí:12
Doba přípravy: 15 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Rovný štrůdl:

1 ks celé vejce  | 1 ks žloutek  | 10 dkg másla  | 8 dkg práškového cukru  | 1 ks vanilkový pudink  | 20 dkg hladké mouky  | 1/2 ks prášku mdo pečiva  | 1 ks skořicový cukr  | hrst strouhánky  |  máslo na pokapání  | 6 ks jaklek

Postup přípravy receptu Rovný štrůdl:

Vše zpracujeme na hladké těsto, které rozdělíme na dvě poloviny. Jednu polovinu přeneseme válečkem na vymazaný a vysypaný plech, posypeme strouhánkou, pokapeme máslem a přidáme oloupaná a nakrájená jablka, která posypeme skořicovým cukrem. Přikryjeme druhou polovinou těsta a pečeme při 18O stupních asi 25 minut.


Fotky receptu Rovný štrůdl:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Rovný štrůdl
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !