Vložil: | 1480kiki |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 45 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Rybí filé po německu:
750 g rybího filé
| 200 g šunky
| sušená nebo čerstvá rajčata
| 100 g tvrdého sýra
| olej
| sůl
Postup přípravy receptu Rybí filé po německu:
Filé necháme mírně rozmrazit a potom rozložíme na olejem vymazaný pekáč. Mírně osolíme a nahoru na filé rozložíme plátky šunky. Na plátky šunky dáme kousky sušených nebo plátky čerstvých rajčat - dle možností. Pekáček s filé vložíme do trouby vyhřáté na 170 °C a dáme zapéct na 20 minut. Nahoru na filé nastrouháme tvrdý sýr a s ním dáme zapéct ještě asi na 10 minut. Podáváme s bramborami.
Fotky receptu Rybí filé po německu:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!