Postup přípravy receptu Rybí pudink s rajskou omáčkou:
Syrové nebo krátce podušené a odkostěné rybí maso rozsekáme na drobné kousky. Přidáme ve vodě namočené vymačkané žemle, celá vejce, sůl, pepř, strouhaný sýr a rozpuštěnou, ale již studenou Ramu. Dobře vše promícháme a vrstvu vložíme do vymazané a strouhankou vysypané pudinkové, nebo jiné formy. Na tuto vrstvu vložíme vrstvu rybího masa nakrájeného na kousky, které osolíme a opepříme. Tímto způsobem pokračujeme a končíme vrstvou nádivky. Plníme jen do 3/4 objemu formy. Puding vaříme ve vodní páře asi jednu hodinu.To provedeme tak, že je vložíme na plech s vodou a dáme do trouby. K pudingu podáváme hutnější rajskou omáčku. Omáčku připravíme např. z Ramy, mouky, rajského protlaku (nebo rajských jablíček) a bazalky. Příloha: pečivo.