Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.12. 2025
Dnes má svátek Miloslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rybička v petrželové strouhance

fotka Rybička v petrželové strouhance
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 18

Použité suroviny receptu Rybička v petrželové strouhance:

600 g pangasius (nebo jiná ryba)  |  sůl  | svazek petrželky  | 1/2 bochníku toustového chleba  | 80 g sýra (cihla nebo parmazán)  | 2 vejce  | 2 lžíce mléka  | 2 lžíce rozpuštěného másla  | 2 lžíe olivového oleje

Postup přípravy receptu Rybička v petrželové strouhance:

Rozmixujeme petrželku, přidám chleba a sýr a rozmixuji na drobky. V misce rozšlehám vejce a mléko. Rybu osolím, obalím ve vajíčku a v ochucené strouhance. Strouhanku pořádné přitlačte a pokládejte na plech na pečící papír. Pokapejte směsí oleje a másla a pečte v předehřáté troubě na 250 stupňů cca 20 minut do zlatova. Je to výborná alternativa smažené ryby. Já podávám s mraženou zeleninou osmahnutou na másle.


Fotky receptu Rybička v petrželové strouhance:

Rybička v petrželové strouhance
Fotky vložil: janula8152 
Hodnocení receptu Rybička v petrželové strouhance
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !