Vložil: | Sunninka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 30 min |
Hodnocení: |
![2.33/10, hlasovalo 6 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![2.33/10, hlasovalo 6 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![2.33/10, hlasovalo 6 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![2.33/10, hlasovalo 6 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![2.33/10, hlasovalo 6 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![2.33/10, hlasovalo 6 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![2.33/10, hlasovalo 6 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![2.33/10, hlasovalo 6 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![2.33/10, hlasovalo 6 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif)
|
Počet hodnocení: | 6 |
|
|
Použité suroviny receptu Losos s limetkovým máslem:
1 lžíce olivového oleje
| 4 filátka z lososa, nejlépe s kůží
| kousek másla
| 6 jarních cibulek, najemno nakrájených
| 1 velká červená chilli paprička, jemně nasekaná
| kůra a šťáva z 1 limetky
| sůl a pepř na dochucení
| 1 malý svazek čerstvého koriandru, nasekaný
Postup přípravy receptu Losos s limetkovým máslem:
Na oleji opečte lososa, nejprve 5 až 6 minut kůží dolů, aby byla hezky zlatavá a křupavá. Pak maso otočte a osmažte z druhé strany, teď už stačí asi jen 2 minuty. Vyjměte z pánve a dejte stranou. Do pánve dejte máslo, až se rozpustí, vsypte cibulku, papričku a limetkovou kůru. Smažte dvě minuty, pak přilijte limetkovou šťávu. Ochuceným máslem přelijte lososa. Posypte koriandrem a podávejte s dušenou rýží.
Fotky receptu Losos s limetkovým máslem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!