![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
11. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Smažené rybičky z mražené tresky: Filé necháme rozmrazit při pokojové teplotě a dohladka rozmixujeme. Přendáme ho do mísy, přidáme majoránku, tři lžíce hladké mouky, tvaroh, sůl a jedno vejce. Vše promícháme na hladkou hmotu. (Pokud b ... …více»
|
![]() |
10. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Tuňákové řezy: Krupici vmíchejte do studeného mléka, ohřívejte a míchejte, dokud směs nezhoustne. Odstavte. Vymažte tukem ohnivzdornou formu a na její dno rozložte švestky. Do vlažné krupicové hmoty přidejte rozšleh ... …více»
|
![]() |
10. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rybí karbanátky s hráškem a mátou: Brambory rozmačkejte na kaši. V míse rozdělte lososa na kousky a odstraňte případné zbytky kůže nebo větší kosti. Přidejte hrášek, mátu, tatarku a rozmačkané brambory, opepřete a osolte. Důkladně prom ... …více»
|
![]() |
10. 02. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Ryba ve sladkokyselé omáčce: Kari pastu dejte do kastrolu, rozehřejte ji, pak vložte cibuli a společně opékejte asi tři minuty. Přidejte papriku a nasekané stonky koriandru a smažte další dvě minuty. Přilijte kokosové mléko, suše ... …více»
|
![]() |
10. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hamburský rybí salát : Makrely vyčistíme, odkostíme a nakrájíme na kousky. Brambory uvaříme, oloupeme, nakrájíme na malé kostičky a okurky na půlkolečka. Celer očistíme a uvaříme. Cibuli oloupeme a nadrobno nasekáme.
Ma ... …více»
|
![]() |
10. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rybí filé se žampiony: Cibuli a mrkev nakrájejte na slabé plátky, poduste na 1 lžíci másla, přilijte víno a krátce povařte. Filé a vinnou omáčku dáme do pekáče a pečeme při 180°. Žampiony nakrájíme na plátky a krátce ... ... …více»
|
![]() |
10. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rychlé špagety s mořskými plody: Uvařte vodu v rychlovarné konvici a poté jí do tří čtvrtin naplňte velký hrnec. Osolte a vložte do vody špagety. Vařte je podle návodu na obalu tak, aby zůstaly pevné na skus.
Mezitím dejte mořské pl ... …více»
|
![]() |
10. 02. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Smažené mušle kaki frai: Mušle omyjeme, osušíme, obalíme v mouce, v rozšlehaném vejci a ve strouhance panko a v rozehřátém oleji smažíme dozlatova. Smažené mušle pokládáme na drobné proužky zelí a podle chuti doplníme majonéz ... …více»
|
![]() |
10. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Ryba po mlynářsku: Prohlédněte rybu a případné kostičky odstraňte pinzetou. Ve velké mělké míse ochuťte mouku trochou soli a černého pepře. Pak v ní důkladně obalte filety. Přebytečnou mouku z ryby sklepejte.
Do velké ... …více»
|
![]() |
10. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Garnáty s paprikou a špenátem: Postavte wok nad plamen. Až ucítíte vůni rozehřátého kovu, vlijte dvě lžíce oleje, počkejte pár vteřin a přihoďte česnek. Jakmile zezlátne, děrovanou naběračkou ho vyjměte a položte na talíř vyložený ... …více»
|